Aasland Graff & Partners er
NPG Sport & Communication

Slår seg sammen

Aasland Graff & Partners heter nå NPG Sport og Communication. Sammen med NPG er Aasland Graff & Partners Norges første fullservicebyrå for sport og næringsliv.

Sammen med Aasland Graff & Partners har vi nå en unik sammensetning av tjenester. NPG Sport & Communication tar en posisjon i det norske markedet som ingen har gjort tidligere, og blir Norges første fullservicebyrå for sport og næringsliv. Tidligere Aasland Graff & Partners, nå NPG Sport & Communication har i en årrekke levert kommunikasjonstjenester og kommersiell rådgivning rettet mot sport og idrett. Dette vil vi sammen fortsette med, men nå under NPG.

Norges ledende byrå innen sport og kommunikasjon

NPG Sport & Communication er Norges ledende byrå for sport og næringsliv. Vi hjelper kunder med å forvalte sine merkevarer, slik at de er i best mulig i stand til å bygge kommersielle verdier, eller utføre sitt samfunnsoppdrag.

Forretningsområder:

  • Kommersiell rådgivning 
  • Kommunikasjonstjenester
  • Innholdsproduksjon 
  • Like Muligheter
  • Medierettigheter

Vi er svært engasjerte rådgivere med erfaring fra noen av verdens største mediehus, samt flere av de største særforbundene, klubbene og landslagene i Norge. 
Vi bygger vår rådgivning på erfaringen vi besitter og kunnskap om markedet vi opererer i, samt våre tre kjerneverdier, som er gjennomføringskraft, kreativitet og profesjonalitet. 

NPG - Merkevarer skal oppleves

Sport

Arenautvikling, Markedsføring, Sponsorater, Mediarettigheter, VIP-salg og Partnerkonsepter

NPG Communication - pressekonferanse hvor pressen skriver notater. Bilde.

Communication

Kommunikasjonsstrategi, PR-planer, myndighets- og mediekontakt, medietrening, krisekommunikasjon og innholdsproduksjon.

Møt teamet

Ronny Aasland

Partner NPG Sport & Communication

Ronny Aasland er Partner i NPG Sport & Communication. Ronny var kommersiell direktør for Norges Fotballforbund i mer enn 15 år, og har de siste årene vært konsernrådgiver for NFFs datterselskap Ullevaal Stadion AS, Ullevaal Stadion Idrett AS, Meet Ullevaal AS og Idrettens Helsesenter.

Før det jobbet han i 20 år innen bank og finans, og Aasland var hovedarkitekten bak NFFs kommersielle utvikling, og bidro til å lande de store og langsiktige sponsoravtalene på vegne av fotballforbundet.

Ronny Aasland Partner NPG Sport & Communication
Ronny Aasland
Partner - NPG Sport & Communication

Svein Graff

CEO NPG Sport og Communication

Svein Graff er vår CEO for NPG Sport & Communication. Svein har i mer enn 20 år hatt ulike lederjobber i medie – og kommunikasjonsbransjen. Han var direktør for kommunikasjon og samfunn i Norges Fotballforbund. Før det var han administrerende direktør i produksjonsselskapet Ullevaal Media Center (UMC), og han har tidligere jobbet i TV 2, NRK, Norsk Toppfotball og Vålerenga.

Graff har bred erfaring – strategisk og operativt – og har blant annet jobbet mye med utarbeidelse av kommunikasjonsstrategier, virksomhets- og lederkommunikasjon, profil og omdømme, krisekommunikasjon og medietrening.

Svein Graff CEO NPG Sport & Communication
Svein Graff
CEO - NPG Sport & Communication

Marianne Aasland

Commercial Manager - NPG Sport & Communication

Marianne Aasland er vår kommersielle leder for NPG Sport & Communication. Marianne har mange års erfaring med kommersielt arbeid. Hun var kommersiell leder på Meet Ullevaal med ansvar for VIP-konseptet på Ullevaal Stadion før hun ble ansatt som kommersiell leder i Aasland Graff & Partners. Hun har jobbet tett med store deler av næringslivet og vært involvert i en rekke store events innen musikk og idrett.

Marianne har også flere års erfaring som salgsdirektør i hotellbransjen, og kjenner idretten og de kommersielle aktørene i næringslivet svært godt.

Marianne Aasland. Commercial Manager/Kommersiell Leder - NPG Sport & Communication
Marianne Aasland
Commercial Manager - NPG Sport & Communication

Espen Skoland

Partner & ansvarlig for strategi og kommunikasjon

Espen har jobbet 12 år i et av verdens største mediehus, Discovery Communications Inc.

Han var ansvarlig for selskapets kommunikasjon i Europa, Midtøsten og Afrika og ledet de siste årene også Discoverys kontor i Norge. Han var samtidig ansvarlig redaktør for TVNorge.

Espen har tidligere vært konsulent i kommunikasjonsbyrået GeelmuydenKiese.  

Espen Skoland er Partner & ansvarlig for strategi og kommunikasjon
Espen Skoland
Partner & ansvarlig for strategi og kommunikasjon

Magnus Leraand Forseth

Sponsoransvarlig & Kommersiell Rådgiver - NPG Sport & Communication

Magnus Laraand Forseth er vår sponsoransvarlig og kommersielle rådgiver for NPG Sport & Communication. Magnus har en bakgrunn fra den fotballfaglige verden hvor han blant annet har jobbet i Norsk Toppfotball (NTF) og fotballklubben Lyn 1896. Han jobbet for den kommersielle avdelingen til NTF før han tok steget opp som markedssjef i Lyn 1896 Fotballklubb.

Magnus er en faglig sterk problemløser i sitt arbeid for selskapet, markedet og kundene.

MAGNUS LERAAND FORSETH
Magnus Leraand Forseth
Sponsoransvarlig & Kommersiell Rådgiver - NPG Sport and Communication

Johan Bull

Head of Production

Johan har jobbet med TV-produksjoner i London i mer enn 20 år.

Her har han driftet og vært på eiersiden av blant annet produksjonsselskapet A2Z Media Ltd. før han startet selskapet Nordic Productions Ltd. i 2014. 

Johan har i en årrekke jobbet for blant andre NRK, BBC, ITV, SVT, TVE og flere andre kanaler. 

Han har også bygget TV studio i London’s Soho.

Johan Bull
Johan Bull 
Head of Production 

Lena Aasland

Project Coordinator - NPG Sport & Communication

Lena Aasland er vår prosjektkoordinator for NPG Sport & Communication. Lena har flere års fartstid fra legemiddelbransjen. Hun har siden 2015 jobbet i Roche Diagnostics hvor hun har hatt stillinger som Medisinsk Salgsutvikler, Account Manager og Customer Lifecycle Manager.

Her har hun jobbet med prosessbasert, målbar og utviklende salgstrening, sporing av virksomhetens ytelse og planlegging, utføring og oppfølging av firmaets Customer Lifecycle Management-strategi mot utvalgte kundesegmenter.

Lena Aasland Project Coordinator/Prosjektkoordinator - NPG Sport & Communication
Lena Aasland
Project Coordinator - NPG Sport & Communication

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!