Sport

Sport er følelser. Det er engasjement, lidenskap og opplevelser.

Krysning mellom sport og næringsliv gir nye kommersielle uttak og spennende muligheter. Slik kan idrettsorganisasjoner og næringslivet skape sterke verdier og unike opplevelser.

Med erfaring fra OL, flere verdensmesterskap og konkurranser i inn- og utland vet vi hva som kreves for å sikre en helhetlig leveranse.

Vinter-OL i Pyeongchang, sommer-OL i Tokyo, verdenscuprennene i Holmenkollen, VM i skiflyging og bryte-VM i Oslo. Fra arenaproduksjon og medierettigheter til logistikk, markedsføring og salg forstår vi hva et sportsarrangement innebærer.

Vi skaper arrangementet – sammen skaper vi historiske øyeblikk.

Tjenester

Arenautvikling

Vi utvikler og tilpasser din arena med alt du trenger for å organisere et optimalt idrettsarrangement. Alt gjøres i samsvar med kravene fra internasjonale idrettsorganisasjoner.

Vi tilbyr lyd, lys og bilde som sikrer en minneverdig publikumsopplevelse.

Markedsføring

Vi bistår med markedsføring, billettsalg, innholdsplaner og innholdsproduksjon.

Sponsorater

Med mer en 30 års erfaring sørger vi for sponsorstrategi, salg av sponsorater og aktivering.

Medierettigheter

Vi sørger for at media og presse har topp arbeidsforhold, og tar ansvar for pressesenter, mediekontakt og samarbeider med rettighetshavere.

Rettighetssalg til norske og utenlandske medier inngår alltid i våre leveranser.

VIP-salg

Vi leverer den optimale opplevelsen, god mat og god drikke for de som ønsker det lille ekstra.

Partnerkonsepter

Krysningen mellom sport og næringsliv gir nye kommersielle muligheter. Vi leverer engasjerende opplevelser, kommersiell rådgivning og alt du trenger for å kommunisere til dine kunder i alle kanaler.

Play Video about NPG sport video tjenester

Prosjekter

Klar for et samarbeid?

Cookies

Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more