Digitalt event

Digitalt event

Webinar, broadcasting, livestream og hybride løsninger.

Stadig flere ser verdien ved bruken av digitale møter. Uten reise involvert, vil du få bedre spredning, flere deltakere, større mangfold og nye ideer. Enten du ønsker et heldigitalt event eller en kombinasjon, står vi klar for å hjelpe, uansett størrelse og kompleksitet.

Regi, manus, medietrening og produksjon – Med kameralinsen som den nye scenen håndterer vi detaljene du er vant til å gjøre manuelt og gjør deg klar for det digitale. 

Branding og engasjement

Tilpass brandingen og hev nivået med interaksjoner, polls, QA’s.

Vi hjelper i NPG Event hjelper deg med utforming, format og oppsett, alle funksjonene du trenger for en god digital opplevelse. Våre løsninger inkluder både plenumsesjoner og -parallelle, 1 til 1 møter, presentasjoner, digitale utstillinger og mye mer. Med NPG sin løsning for opptak kan du gjøre eventet tilgjengelig, også i etterkant.

I henhold til dine ønsker og behov, sørger våre prosjektledere, produsenter og teknikere for et digitalt event som gir verdi.

Gjør arrangementet verdt for alle involverte: Både deg, partnere og deltakere. Vi har erfaringen og løsningene på plass for en trygg og sømløs gjennomføring.

Ta den digitale opplevelsen til neste nivå.

Kamera på et stativ klar til å filme under et digitalt event

Tjenester

Prosjektledelse og rådgivning

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra start til slutt, og utarbeider detaljerte fremdriftsplaner, budsjetter og følger opp disse kontinuerlig. Vi har gode og velfungerende systemer og rutiner for kommunikasjon og fremdrift.

Arrangementsproduksjon

Vi tar hånd om alle typer arrangementer og vet vi hva som kreves for å skape lønnsomme og engasjerende møteplasser for deg og dine målgrupper.

Konseptutvikling

Et tydelig budskap er mest effektivt når det er et helhetlig og gjennomtenkt konsept i alt fra tekster, designelementer og markedsføring. Vi bistår med konseptutvikling og profilering av ditt event.

Innhold, program og aktiviteter

Vi gjør ditt event til en opplevelse med engasjerende innhold og opplevelser. Vi skreddersyr innhold, program og aktiviteter.

Påmeldingsløsninger og deltakerhåndtering

Våre tjenester inkluderer alt fra oppsett og tilpasning til drift av registreringsløsning for deltakere, mobilapp, aktiviteter og hotellovernatting. Tjenesten er modulbasert og prises etter bruk og antall deltakere.

Arrangementslokaler og hotellbooking

Å velge riktig lokalet for ditt event er alfa og omega for et vellykket arrangement. Vi har lang erfaring med å finne egnede lokaler til ulike behov og budsjett. Vi tar hånd om alt fra bookinglister til hoteller, reservasjoner og koordinering.

Tekniske løsninger

Vi har dedikerte prosjektledere, ekspertise og ikke minst teknologien som gjør ditt event unikt – enten du ønsker et digitalt, hybrid eller fysisk arrangement.

Utstillinger og sponsorhåndtering

Vi følger opp deltakere, utstillere og sponsorer. Vi bistår i hele prosessen, fra innsalg til planlegging, gjennomføring og evaluering.

Design

Våre designtjenester omfatter alt fra utstillings- og messedesign, grafisk design, merkevaredesign, signage og wayfinding, planskisser og hallkart, interiørdesign, 3D animasjon, utstillingsidentitet og brand guides.

Digitalt og hybrid event

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende digitale og hybrid events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Kommunikasjon

For å skape oppmerksomhet, forsterke budskap og forlenge kommunikasjonsvinduet hjelper vi deg med å være synlig i de kanalene hvor du treffer målgruppen. Vi bistår med kommunikasjon, innholdsproduksjon og dokumentasjon før, under og etter ditt arrangement.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!