Jubileum

Jubileum – en markering av bedriftens historie

Et jubileum er en fantastisk anledning til å løfte frem bedriftens historie. Det er mange måter å avholde et slik arrangement på, men det viktigste er å løfte frem bedriftens identitet, på en måte som inspirerer og skaper stolthet.

I NPG vil vi at bedriften din skal få skinne, at dere skal kunne fokusere på å vise deres identitet, samtidig som dere er trygge på at alt praktisk og kreativt er godt ivaretatt. Vi tar hånd om alt fra konsept og innhold, til planlegging og gjennomføring av ditt kommende jubileum.

Sammen med våre kunder har vi gjennomført en rekke jubileumsprosjekter. Vi har feiret 100 år med Ulstein på Nor-Shipping, 100 år med Franzefoss på Avfall Norges Årskonferanse, 50 årsjubileet til Hydroscand på Nor-Shipping, og Baker Brun i Bergen var såpass fornøyde med hvordan vi arrangerte 125 års jubileet deres at vi fikk komme tilbake fem år senere i forbindelse med 130 årsmarkeringen.

BAKER Brun 125 års jubileum med underholdning på scenen. Bilde.
Ulstein feirer 100 års jubileum med flott stand på Nor-Shipping. Bilde.

Tjenester

Prosjektledelse og rådgivning

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra start til slutt, og utarbeider detaljerte fremdriftsplaner, budsjetter og følger opp disse kontinuerlig. Vi har gode og velfungerende systemer og rutiner for kommunikasjon og fremdrift.

Arrangementsproduksjon

Vi tar hånd om alle typer arrangementer og vet vi hva som kreves for å skape lønnsomme og engasjerende møteplasser for deg og dine målgrupper.

Konseptutvikling

Et tydelig budskap er mest effektivt når det er et helhetlig og gjennomtenkt konsept i alt fra tekster, designelementer og markedsføring. Vi bistår med konseptutvikling og profilering av ditt event.

Innhold, program og aktiviteter

Vi gjør ditt event til en opplevelse med engasjerende innhold og opplevelser. Vi skreddersyr innhold, program og aktiviteter.

Påmeldingsløsninger og deltakerhåndtering

Våre tjenester inkluderer alt fra oppsett og tilpasning til drift av registreringsløsning for deltakere, mobilapp, aktiviteter og hotellovernatting. Tjenesten er modulbasert og prises etter bruk og antall deltakere.

Arrangementslokaler og hotellbooking

Å velge riktig lokalet for ditt event er alfa og omega for et vellykket arrangement. Vi har lang erfaring med å finne egnede lokaler til ulike behov og budsjett. Vi tar hånd om alt fra bookinglister til hoteller, reservasjoner og koordinering.

Tekniske løsninger

Vi har dedikerte prosjektledere, ekspertise og ikke minst teknologien som gjør ditt event unikt – enten du ønsker et digitalt, hybrid eller fysisk arrangement.

Utstillinger og sponsorhåndtering

Vi følger opp deltakere, utstillere og sponsorer. Vi bistår i hele prosessen, fra innsalg til planlegging, gjennomføring og evaluering.

Design

Våre designtjenester omfatter alt fra utstillings- og messedesign, grafisk design, merkevaredesign, signage og wayfinding, planskisser og hallkart, interiørdesign, 3D animasjon, utstillingsidentitet og brand guides.

Digitalt og hybrid event

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende digitale og hybrid events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Kommunikasjon

For å skape oppmerksomhet, forsterke budskap og forlenge kommunikasjonsvinduet hjelper vi deg med å være synlig i de kanalene hvor du treffer målgruppen. Vi bistår med kommunikasjon, innholdsproduksjon og dokumentasjon før, under og etter ditt arrangement.

Standskisse som illustrerer en stue for 100 år siden i forbindelse med Franzefoss sitt 100 års jubileum. Illustrasjon.
To mennesker i en fotobooth under markeringen av Franzefoss sitt 100 års jubileum. Bilde

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!