Kundearrangement

Kundearrangement
- bygg sterke relasjoner med dine kunder

Skap et forrykende kundearrangement med faglig innhold, praktiske workshops, og inspirerende sessions ved å samle kunder, partnere og bransjeeksperter rundt interessante temaer.

Kundearrangement kan være produktlanseringer, kundedager, konferanser, workshops, webinarer, kick-off, messer og mer. Målet er å skape en positiv opplevelse for kunden, styrke deres lojalitet til merkevaren og ta vare på det gode kundeforholdet.

Vi skreddersyr ditt event og tar hånd om alt fra A til Å for å sikre en sømløs planlegging og gjennomføring.

Skap en positiv opplevelse for dine kunder

Et vellykket arrangement skaper en positiv og minneverdig opplevelse for deltakerne. Vi utvikler alt fra konsept, til type event, innenfor dine økonomiske rammer, mål og behov. Vi sørger for at ditt arrangement blir en verdifull opplevelse for deg som arrangør og for deltakerne.

NPG Event har gjennomført en rekke større og mindre prosjekter, konferanser og arrangementer. Vi er opptatt av å skape de beste merkevareopplevelsene og utvikle opplevelser og innhold som gir verdi. 

Ta kontakt med oss i dag for planlegging av ditt neste kundearrangement. 

Samling av deltakere under et kundearrangement. Bilde
Kundearrangement hvor deltakerne smiler. Bilde

Tjenester

Prosjektledelse og rådgivning

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra start til slutt, og utarbeider detaljerte fremdriftsplaner, budsjetter og følger opp disse kontinuerlig. Vi har gode og velfungerende systemer og rutiner for kommunikasjon og fremdrift.

Arrangementsproduksjon

Vi tar hånd om alle typer arrangementer og vet vi hva som kreves for å skape lønnsomme og engasjerende møteplasser for deg og dine målgrupper.

Konseptutvikling

Et tydelig budskap er mest effektivt når det er et helhetlig og gjennomtenkt konsept i alt fra tekster, designelementer og markedsføring. Vi bistår med konseptutvikling og profilering av ditt event.

Innhold, program og aktiviteter

Vi gjør ditt event til en opplevelse med engasjerende innhold og opplevelser. Vi skreddersyr innhold, program og aktiviteter.

Påmeldingsløsninger og deltakerhåndtering

Våre tjenester inkluderer alt fra oppsett og tilpasning til drift av registreringsløsning for deltakere, mobilapp, aktiviteter og hotellovernatting. Tjenesten er modulbasert og prises etter bruk og antall deltakere.

Arrangementslokaler og hotellbooking

Å velge riktig lokalet for ditt event er alfa og omega for et vellykket arrangement. Vi har lang erfaring med å finne egnede lokaler til ulike behov og budsjett. Vi tar hånd om alt fra bookinglister til hoteller, reservasjoner og koordinering.

Tekniske løsninger

Vi har dedikerte prosjektledere, ekspertise og ikke minst teknologien som gjør ditt event unikt – enten du ønsker et digitalt, hybrid eller fysisk arrangement.

Utstillinger og sponsorhåndtering

Vi følger opp deltakere, utstillere og sponsorer. Vi bistår i hele prosessen, fra innsalg til planlegging, gjennomføring og evaluering.

Design

Våre designtjenester omfatter alt fra utstillings- og messedesign, grafisk design, merkevaredesign, signage og wayfinding, planskisser og hallkart, interiørdesign, 3D animasjon, utstillingsidentitet og brand guides.

Digitalt og hybrid event

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende digitale og hybrid events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Kommunikasjon

For å skape oppmerksomhet, forsterke budskap og forlenge kommunikasjonsvinduet hjelper vi deg med å være synlig i de kanalene hvor du treffer målgruppen. Vi bistår med kommunikasjon, innholdsproduksjon og dokumentasjon før, under og etter ditt arrangement.

Kundearrangment i Bergen hvor mennesker er samlet på kvelden. Bilde.
En tryllekunstner står på scenen med en deltaker på et kundearrangement. Bilde.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!