Seminar, kurs og konferanse

Skap en engasjerende og lærerik møteplass

Skal du arrangere seminar, kurs eller konferanse?

Enten du planlegger kurs for de ansatte, en workshop eller et større seminar sørger vi for at du kan være der for deltakerne dine. Vi er her for å skape en engasjerende og lærerik møteplass for deltakerne og deg.

Å koordinere alt fra foredragsholdere, innhold, teknikk, deltakere og lokaler kan være en tidkrevende oppgave. Hvorfor ikke overlate det til oss?

Vår dedikerte team av rådgivere er klare til å hjelpe deg med eventet ditt fra A-Å. Gjennom strategisk rådgivning og konseptutvikling, skaper vi tilpassede eventløsninger som møter dine spesifikke behov. Vår ekspertise spenner fra å forme innhold og program til å administrere deltakerhåndtering, slik at ditt arrangement blir en suksess fra start til slutt.

Løft opplevelsen

Streaming eller hybrid løsning? Med livestudio, egen media-avdeling og tekniske løsninger på plass bistår vi også med streaming, webinarer og hybride løsninger.

Få hjelp til å løfte opplevelsen. Vi hjelper deg med de gode ideene. 

en person på scenen under et kurs/konferanse

Tjenester

Prosjektledelse og rådgivning

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra start til slutt, og utarbeider detaljerte fremdriftsplaner, budsjetter og følger opp disse kontinuerlig. Vi har gode og velfungerende systemer og rutiner for kommunikasjon og fremdrift.

Arrangementsproduksjon

Vi tar hånd om alle typer arrangementer og vet vi hva som kreves for å skape lønnsomme og engasjerende møteplasser for deg og dine målgrupper.

Konseptutvikling

Et tydelig budskap er mest effektivt når det er et helhetlig og gjennomtenkt konsept i alt fra tekster, designelementer og markedsføring. Vi bistår med konseptutvikling og profilering av ditt event.

Innhold, program og aktiviteter

Vi gjør ditt event til en opplevelse med engasjerende innhold og opplevelser. Vi skreddersyr innhold, program og aktiviteter.

Påmeldingsløsninger og deltakerhåndtering

Våre tjenester inkluderer alt fra oppsett og tilpasning til drift av registreringsløsning for deltakere, mobilapp, aktiviteter og hotellovernatting. Tjenesten er modulbasert og prises etter bruk og antall deltakere.

Arrangementslokaler og hotellbooking

Å velge riktig lokalet for ditt event er alfa og omega for et vellykket arrangement. Vi har lang erfaring med å finne egnede lokaler til ulike behov og budsjett. Vi tar hånd om alt fra bookinglister til hoteller, reservasjoner og koordinering.

Tekniske løsninger

Vi har dedikerte prosjektledere, ekspertise og ikke minst teknologien som gjør ditt event unikt – enten du ønsker et digitalt, hybrid eller fysisk arrangement.

Utstillinger og sponsorhåndtering

Vi følger opp deltakere, utstillere og sponsorer. Vi bistår i hele prosessen, fra innsalg til planlegging, gjennomføring og evaluering.

Design

Våre designtjenester omfatter alt fra utstillings- og messedesign, grafisk design, merkevaredesign, signage og wayfinding, planskisser og hallkart, interiørdesign, 3D animasjon, utstillingsidentitet og brand guides.

Digitalt og hybrid event

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende digitale og hybrid events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Kommunikasjon

For å skape oppmerksomhet, forsterke budskap og forlenge kommunikasjonsvinduet hjelper vi deg med å være synlig i de kanalene hvor du treffer målgruppen. Vi bistår med kommunikasjon, innholdsproduksjon og dokumentasjon før, under og etter ditt arrangement.

Blå notatbok med tekst på

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!