Digitalt event, npg, event trender

Digitalt event

Treff din målgruppe med digitale events

Bygg viktige relasjoner med ansatte, kunder og samarbeidspartnere med et engasjerende digitalt arrangement. COVID-19 utbruddet har medført en spennende digital utvikling innen messer og events. NPG har løsningene for at du kan samle kunder og kollegaer, i et engasjerende digitalt eventformat.

Vi utvikler engasjerende digitale events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig digital eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Med tydelig strategi, kompetanse og lidenskap, bistår vi med planlegging, fremdrift og produksjon av ditt event!

Digitalt event

NPG utvikler digitale events med stort fokus på brukervennlighet og teknisk leveranse. Vi kombinerer suksessfaktorene fra et fysisk arrangement med digital eventteknologi for å levere en unik deltakeropplevelse.

 

  • Personlig opplevelse
  • Skreddersydd innhold
  • Løsninger som skaper engasjement
  • Interaksjon og involvering
  • Live streaming, opptak og grupperom
  • Mulighet for utstiller- og sponsorarena
  • Brukervennlig eventplattform for deltakerne
  • Registrering og deltakerkommunikasjon
  • God planlegging, fremdrift og produksjon

Hybrid arrangement

Hybrid events kombinerer det beste fra både fysiske og virtuelle arrangementer, og kan derfor gi flere fordeler enn bare ett av disse alternativene alene.

Vi hjelper deg med å skape en innholdsrik arena med et unikt format som muliggjør et engasjerende uttak for intern og ekstern kommunikasjon, merkevarebygging, interaksjon og salgsrettede aktiviteter.

Vi tar hånd om alle praktiske detaljer og sikrer en sømløs gjennomføring. Vi kan tilpasse lokaler til ditt formål, og har tilgang til ferdigriggede arenaer med komplette løsninger for teknisk gjennomføring og live streaming. Du som kunde skal fokusere på budskap og innhold mens vi tar oss av resten.

 

Studio og lokaler

NPG Sport & Communication bygger splitter nytt virtuelt TV-studio på Ullevaal Stadion. Vi produserer studiosendinger, både direkte og opptak, paneldebatter, intervjuer, kick-off, kurs, foredrag, konferanser og generalforsamlinger. Vi tilbyr produksjon fra alle locations, og tilpasser lokaler raskt og effektivt for både digitale events og hybrid arrangement. Velprøvde løsninger og teknisk kompetanse sikrer topp kvalitet i alle ledd.

 

Digital eventplattform

Skap skreddersydde og minnerike opplevelser med online registrering, event app og digital eventarena. En digital eventplattform tar hånd om hele deltakerreisen og gir utvidet rekkevidde og er tilgjengelig for et bredere publikum. Plattformen gir muligheter for interaksjon med tilgang til deltakerlobby, live sending fra hovedscenen, Q&A, chat-funksjon, breakout-sesjoner og grupperom.

 

Digital pressekonferanse

NPG har utført flere digitalte og hybride eventer på vegne av kunder. NPG bistod blant annet UNICEF Norge med gjennomføring og produksjon av digitale sendinger om den globale vaksineutfordringen og en mer rettferdig tilgang til vaksiner.

Les mer om prosjektetet her. 

Unicef_kontrollrom

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!