Espen Skoland

Discovery-topp teamer opp med sportsprofiler

Tidligere Discovery-topp, Espen Skoland, blir partner og rådgiver i NPG Sport & Communication.

– Jeg har vært heldig å komme i kontakt med mange hyggelige mennesker og selskaper i perioden jeg har drevet dank. NPG Sport & Communication skilte seg ut. De har etablert seg som rådgivningshus og ekspert på et felt svært mange er opptatt av og bryr seg om, nemlig idrett og organisasjoner, profiler og selskaper som opererer i skjæringspunktet mellom det sportslige og det kommersielle. I tillegg har de ambisjoner om å vokse, og i større grad kunne tilby rådgivningstjenester til andre bransjer. Det skal jeg prøve å bidra til, sier Espen Skoland.

Skoland kommer fra rollen som SVP Communication for Europa, Midtøsten og Afrika i Discovery. Han har også hatt lederansvaret for Discoverys kontor i Norge, samt redaktøransvaret for en av Norges største kommersielle TV-kanaler, TVNorge.

Dette er kort og godt en drømmesignering. Espen er ett av de beste kommunikasjonshodene i bransjen med betydelig strategisk og operativ erfaring. Han har i tillegg både ledererfaring og internasjonal fartstid. Det er mangelvare i denne bransjen. Han kunne velge og vrake blant spennende tilbud. Derfor er vi superfornøyd med at han blir en del av laget vårt og skal lede arbeidet med å tilby kommunikasjonstjenester og strategisk rådgivning til idrett og næringslivskunder.

Svein Graff, adm.dir. og partner
NPG Sport & Communication

NPG er et fullservicebyrå for sport og næringsliv som tilbyr tjenester innen event og utstillinger, spons, produksjon og kommunikasjon. NPGs to nye avdelinger for sport og kommunikasjon lokaliseres fra april på Ullevaal Stadion med eget TV-studio. På kundelisten er idrettsutøvere, særforbund og selskaper fra en rekke ulike bransjer.

Skoland har over 15 års erfaring med kommunikasjon og ledelse. De fem siste årene har han hatt internasjonale lederroller i en av verdens mest kjente merkevarer, TV-selskapet Discovery Communications Inc, nå Warner Bros. Discovery.

Jeg har brukt de ti siste årene i et stort internasjonalt system, med flinke folk og hyggelige kolleger. Nå skal jeg jobbe med noen av de mest respekterte rådgiverne i bransjen, og bytte ut konfetti og champagne med brødskiver og leverpostei nær gressmatta på Ullevaal. Det gleder en jærbu. Forhåpentligvis får jeg brukt hele mitt erfaringsspekter i dette arbeidet.

Espen Skoland
Partner og rådgiver, NPG Sport & Communication

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!