Eskil i NPG Sport & Communication

Går fra TV2 til NPG Sport & Communication

Eskil Andreassen går fra TV 2 til NPG Sport & Communication

Tidligere Monday Sport-topp, Eskil Andreassen, går fra TV 2 til det nyetablerte sportsbyrået NPG Sport & Communication. Der går han inn i en ny rolle som forretningsutvikler og skal bistå sponsorer og idrettsforbund med å utvikle kommersielle konsepter og innholdsprodukter.

Vi er veldig glade for å få med Eskil på laget. Eskil har lang erfaring både fra idrettsverden og TV-bransjen.

Han har bygget opp de kommersielle produktene rundt flere av Norges aller største TV-rettigheter, blant annet Eliteserien, både for Discovery og TV 2. Og han er kanskje den personen i Norge med mest erfaring i å utvikle og innlemme sponsorinnhold på nye og tradisjonelle medieflater, på en måte som bidrar til verdiskapning både for næringslivet og idretten,

Espen Skoland
Administrerende direktør, NPG Sport & Communicaion.

– Den kreativiteten blir mer og mer etterspurt, både av sponsorer og særforbund nå som mediebransjen går tøffe tider i møte. Hverken sponsorer eller særforbund kan forvente tradisjonell TV-eksponering på nivået man er vant med fremover. Da må man tenke nytt, sier Skoland.

Andreassen kommer fra rollen som prosjektleder for norsk fotball i TV 2. Han har tidligere vært Head of Business Development i Monday Sport og har i tillegg jobbet for Discovery, Norsk Toppfotball, Fotball Media og bygget opp Vizrts operasjon i sub-Sahara Afrika.

Andreassen sier han gleder seg til å komme i gang med nye prosjekter.

Når et selskap på så kort tid plukker opp noen av de mest prestisjetunge og omtalte prosjektene i idrettsverden, kribler det jo litt ekstra etter å komme i gang, sier Andreassen.

Eskil Andreassen
Forretningsutvikler, NPG Sport & Communication

– Jeg har hatt noen veldig fine år i TV 2, og jeg er veldig glad i alle vennene jeg har fått der. Men noen ganger dukker det opp noen kreative miljøer med en kompetanse og erfaring som treffer en nerve i markedet. Det har NPG Sport & Communication gjort. Jeg har jobbet med flere av folkene her før, og vet hva de står for.

Andreassen vil fortsette å jobbe for TV 2 frem til april 2024.

Eskil i NPG Sport & Communication

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!