Gjør bedre business på VVS-dagene

Gjør bedre business på VVS- dagene

Gjør bedre business på
VVS dagene

I en tid hvor VVS-bransjen står overfor utfordringer og muligheter, spiller årets VVS-dagene en avgjørende rolle for aktørene i bransjen. NPG, som en ledende standbygger og byrå innen merkevareaktivering, har lang erfaring med å designe og levere stands til denne messen.

Vi er klare til å hjelpe utstillere med å skille seg ut, generere leads og posisjonere seg strategisk på årets messe.

Bent Røiseland
Sales Manager, NPG

Skreddersydde stands for maksimal eksponering

NPG er dedikert til å levere skreddersydde stands som reflekterer våre kunders unike merkevare og budskap. Ved å jobbe tett med våre kunder sikrer vi at deres stands skiller seg ut i mengden og tiltrekker seg målrettet oppmerksomhet. Vi kombinerer kreativitet, innovasjon og teknologi for å skape stands som ikke bare imponerer visuelt, men som også bidrar til å oppnå konkrete mål og resultater.

Kundene våre opplever skreddersydde stands som reflekterer deres unike merkevarer og budskap. NPG jobber tett med kundene for å sikre at deres stands skiller seg ut i mengden og tiltrekker seg målrettet oppmerksomhet. Sammen kombinerer kreativitet, innovasjon og teknologi for å skape løsninger som ikke bare imponerer visuelt, men som også bidrar til å oppnå konkrete mål og resultater.

Generering av leads gjennom engasjerende opplevelser

Engasjer kundene dine med interaktive touchløsninger og aktiviteter som utfordrer målgruppen. Dette kan inkludere virtuelle virkelighetsopplevelser, konkurranser eller demonstrasjoner av deres nyeste produkter og løsninger. Gjennom slike opplevelser opplever besøkende deres merkevare på en unik og minneverdig måte, og dette etterlater et varig inntrykk som kan føre til konkrete salgs- og samarbeidsmuligheter.

Gjør bedre business på VVS-dagene
Live streaming direkte fra standen under VVS-dagene

Få mest mulig ut av ditt budsjett på VVS dagene

Ta gjerne kontakt med oss for å se hvordan vi kan få mest ut av din messedeltakelse på VVS dagene. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!