Volue Grønt arrangement NPG volue logo

Grønt arrangement

Se hva vi gjorde for Volue i forbindelse med sertifiseringen av deres grønne arrangement!

28. september reiste Volue-ansatte fra hele verden til Lillehammer for et Miljøfyrtårn-sertifisert, grønt arrangement. 

Bygge bedriftskultur

I over ett og et halvt år har IT-selskapet Volue og NPG samarbeidet om å få på plass arrangementet. Fra oppstarten i 2020 har Volue kjøpt opp en rekke selskaper og vokst til 730 ansatte fordelt på over 40 land. Behovet for å samle alle har vært stort.

Volue leverer software- og teknologitjenester for energi-, strømnett- og infrastrukturmarkedet. Målet med eventet var å bli kjent, bygge bedriftskultur og å samle Volue som ett rundt deres verdier. Fra mange enkeltstående bedrifter forenes de nå rundt verdiene; Trustworthy, Explorers, Together og Sustainability.

Volue Grønt arrangement lillehammer

Bootcamp og kilowatt-timer

På oppdrag fra Volue har vi håndtert hele prosessen i forbindelse med å få samlingen sertifisert som et grønt arrangement. Vi har hatt ansvar for planlegging, organisering og gjennomføring av hele arrangementet.

630 Volue-ansatte deltok i Lillehammer. Samlingen bestod av ledermøter, faglig innhold, bootcamp med jogging og yoga, gallamiddager, underholdning, og nettverksbygging.

Får å få arrangementet miljøfyrtårn-sertifisert har det krevd et bærekraftig fokus i alle faser av planlegging og gjennomføring, fra valg av samarbeidspartnere, lokaler, mat og innkjøp, til transport, avfallshåndtering og energiforbruk. Hotellet er svanemerket og maten som ble servert var kortreist og økologisk. Vi har blant annet rapportert inn Co2-utslipp per kilometer for transportmidlene som brukes, antall kilo med potensielt matavfall, og hvor mange kWt som gikk med til arrangementet. I tillegg ble deltakerne oppfordret til å ta bærekraftige valg under oppholdet.

Grønn tråd

Volues verdier; Trustworthy, Explorers, Together og Sustainability var en grønn tråd gjennom hele samlingen. Det var derfor en selvfølge at det skulle bli sertifisert som et grønt arrangement. Med aktiviteter som Together-festival, Explore Lillehammer, interaktive verdispill og yoga, var Volues verdier til stede i alle ledd. Som eventpartner er NPG selv miljøsertifisert og har fokus på grønne valg i vår daglige drift.

Vi er stolte over å ha bistått Volue med å sertifisere Volue Gathering til grønt arrangement. Dette viser ord til handling og har gitt oss verdifull kunnskap om gjennomføring av bærekraftige eventer i fremtiden. 

Charlotte Ringnes Relling
Project Manager - Event

Firmafest, produktlansering eller kick-off?

Vi har over 30 års erfaring med å utvikle verdiskapende eventer. Vi tar hånd om alle praktiske detaljer og sikrer en sømløs gjennomføring av alt fra konferanser, kongresser, messer og utstillinger, lanseringer, kundeaktiviteter, sosiale event og kick-offs. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat. 

Klar for et samarbeid?

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer