Messe, messedesign, standdesign

Mediemarkedet i stor endring

Mediemarkedet er i endring og digitale medier i kombinasjon med messer og events vokser

«I NPG arbeider vi engasjert hver eneste dag for å utvikle konsepter for norske og internasjonale brands. Vi arbeider engasjert for å utvikle mediet gjennom aktivering av merkevarer gjennom intergrerte opplevelser, kunnskapsbaserte historier, bærekraftige løsninger.

Strategisk bruk av events og messer endres kontinuerlig

Mediemarkedet er i stor endring og digitale medier i kombinasjon med live marketing som messer og events vokser. Fokus på digitale medier og virkemidler fører til at flere ser verdien og effekten av den personlige interaksjonen. Messer og events kan med riktige virkemidler skape målrettede og effektive opplevelser og resultater.

Brand activation med engasjerende opplevelser

Events og messer er egnede arenaer for å inspirere, dele kunnskap, vise frem trender og nyheter og møte bransjekolleger. For den enkelte utstiller gjelder det å aktivere sin merkevareposisjon ved å skape opplevelser og involvere de besøkende på messen. Det gjelder å gi positive assosiasjoner til bedriften ved å skape en uforglemmelig opplevelse for de besøkende. Det er viktig å benytte virkemidler som støtter oppunder bedriftens merkevare og som fanger oppmerksomheten og engasjerer. Kunnskap, inspirasjon, innovasjon og stolthet bør være i fokus.

«I NPG arbeider vi engasjert hver eneste dag for å utvikle konsepter for norske og internasjonale brands. Vi arbeider engasjert for å utvikle mediet gjennom aktivering av merkevarer gjennom intergrerte opplevelser, kunnskapsbaserte historier, bærekraftige løsninger. Smart bruk av teknologi underbygger og forsterker budskap og effekt av den totale kundeopplevelsen. For våre kunder og samarbeidspartnere optimaliserer dette målsettinger om aktivering av merkevaren, relasjoner og salg.» sier Stig Kristiansen, Partner & CEO i Norwegian Promotion Group (NPG).

Nysgjerrig på et samarbeid?

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer