Flott messestand for Oceaneering under ONS messen i Stavanger. Bilde.

Utstiller på messe?

Benytt et sterkt messekonsept som treffer

Merkevaren er noe av det viktigste dere har. Som et ledende byrå innen merkevareaktivering står vi i NPG klar til å aktivere den.

Kreative messekonsepter

Vi designer og utvikler et stort antall standprosjekter for kunder i Norge og internasjonalt. Vi sikrer en sømløs gjennomføring, fra konsept til komplett leveranse.

  • Konsept og 3D visualisering
  • Prosjektledelse og strategisk rådgivning
  • Opplevelser og messeaktiviteter 
  • Produksjon, montering og demontering

Stand design

NPG utvikler skreddersydd stand design basert på ditt budsjett, standareal, behov og visuelle identitet. I designfasen er det viktig å sørge for at merkevaren er konsistent på tvers av alle elementer på messestanden, inkludert profilering, materiell og aktiviteter. Våre designforslag er innbydende, iøynefallende og godt synlig i messehallen. 

Standskisse i forbindelse med ONS messen. Designet av NPG. Illustrasjon.
Stand design for Oceaneering på ONS 2022

Treff blink med engasjerende innhold

Riktig bruk av film, foto, animasjoner, livesendinger, VR, AR og 3D-printing kan heve en merkevare fundamentalt. Vi sørger for at du treffer blink med content som når dine målgrupper. Vi hjelper deg med digitalt innhold som skaper verdi for deg og for kundene dine.

Merkevareaktivering

NPG utvikler konsepter som bringer merkevarer til live. Merkeaktivering er en markedsføringsstrategi som tar sikte på å skape engasjement, bevissthet og lojalitet. Hensikten er å skape en minneverdig forbindelse mellom forbrukere og en merkevare. Møteplasser er ideelle arenaer for merkevareopplevelser.  

Besøkende på messe studerer det som er stilt ut på standen. Viktig med stoppeffekt. Bilde.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!