Samler unik kompetanse i et felles fagmiljø og blir Norges første fullservicebyrå for sport og næringsliv.

NPG satser stort

Samler unik kompetanse i et felles fagmiljø og blir Norges første fullservicebyrå for sport og næringsliv.

Norwegian Promotion Group (NPG) tilbyr event, sport, exhibition, spons, content og kommunikasjonstjenester. NPG kjøper seg inn i Aasland Graff & Partners som blir NPG Sport og NPG Communication.

Rekordår

NPG har de siste årene hatt en sterk vekst og en omsetningsøkning på hele 260% fra 2021. NPG Gruppen estimerer en omsetning i 2023 på ca 250 millioner.

NPG etablerer sammen med Aasland Graff & Partners en unik sammensetning av tjenester. Krysningen mellom sport, næringsliv, event og kommunikasjon vil skape en helhetlig leveranse, og aktivere verdifullt innhold for merkevarer. Slik kan idrettsorganisasjoner og næringslivet skape sterke verdier og unike opplevelser.

Stig Kristiansen
Partner & CEO, NPG

NPG Gruppen har 80 ansatte, 30 års erfaring og kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Selskapet etablerer sammen med Aasland Graff & Partners forretningsområdene NPG Sport & Communication og tar en posisjon i det norske markedet som ingen har gjort tidligere. NPGs to nye avdelinger blir lokalisert på Ullevaal Stadion.

Unik sammensetning

NPGs sterke kompetanse, erfaring og forretningsområder vil gi nye kommersielle uttak og muligheter for næringsliv og sport. Vi kan levere opplevelser som engasjerer, kommersiell rådgivning og alt du trenger å kommunisere til dine kunder i alle kanaler. 

Svein Graff
CEO, NPG Sport & Communication

Aasland Graff & Partners leverer i dag kommunikasjonstjenester, content, salg og aktivering av sponsorater. 

AGP omsatte for 18 millioner kroner og oppnådde et overskudd på seks millioner kroner i oppstartsårene 2020 og 2021. Selskapet har hatt leveranser til OL, VM og verdenscup, og står bak verdiprosjektet Like Muligheter.

NPG kjøper seg inn i Aasland Graff & Partners som blir NPG Sport og NPG Communication.
Fra venstre: Lars Furset, Ronny Aasland, Stig Kristiansen og Svein Graff

NPG består av følgende forretningsområder:

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!