NPG Sport & Communication henter TV-kompetanse fra BBC og NRK

Johan Bull til NPG Sport & Communication

Johan Bull skal lede studioproduksjonen når NPG Sport & Communication bygger splitter nytt virtuelt TV-studio på Ullevaal Stadion.

Bull har jobbet 20 år med TV-produksjon i London og er ansatt som Head of Production i NPG Sport & Communication.

NPG Sport & Communication er Norges ledende spons- og kommunikasjonsbyrå for sport og næringsliv. Vi hjelper kunder med å forvalte sine merkevarer, slik at de er i best mulig i stand til å bygge kommersielle verdier, eller utføre sitt samfunnsoppdrag.

Våre forretningsområder er kommersiell rådgivning, knyttet til sponsorforhandlinger, rettighetsforhandlinger og sponsoraktivering, kommunikasjonsrådgivning på strategisk og operativ nivå og innholdsproduksjon gjennom video, bilder og studiosendinger. Johan Bull er leder for studiog og innholdsproduksjon i våre lokaler på Ullevaal Stadion. 

Johan Bull har jobbet med NRK i London hvor han også bygget studio og eget produksjonsselskap. Her på jobb med daværende korrespondent Espen Aas. (Foto: NPG Sport & Communication)
NRK-ERFARING: Johan Bull har jobbet med NRK i London hvor han også bygget studio og eget produksjonsselskap. Her på jobb med daværende korrespondent Espen Aas. (Foto: NPG Sport & Communication)

Etter å ha jobbet i London det meste av mitt voksne liv gleder jeg meg stort til å starte i ny jobb hos NPG med TV- og videoproduksjon, og splitter nytt studio på Ullevaal. Vi bygger et TV-studio med muligheter for virtuelle og andre produksjoner, og skal levere høy kvalitet.

Johan Bull
Head of Production, NPG Sport & Communication

Fra BBC og NRK til NPG

Bull har TV-utdannelse fra England og har jobbet med TV-produksjoner i London mer enn 20 år. Her har han driftet og vært på eiersiden av produksjonsselskapet A2Z Media Ltd før han startet selskapet Nordic Productions Ltd i 2014. Bull har i en årrekke jobbet for NRK, BBC, ITV, SVT, TVE og flere andre TV-kanaler, og har det siste året vært produsent for stiftelsen Frambu.

-Jeg har hatt gleden av å jobbe med Johan i OL i Tokyo og Pyeonchang for Warner Bros. Discovery og vet hva han står for. I tillegg til å være en svært erfaren fotograf og redigerer får vi en produsent med bred erfaring fra produksjoner for næringslivet og idretten, sier Svein Graff, CEO i NPG Sport & Communication.

NPG Sport & Communication leverer en rekke produksjoner for idretten og næringslivet, og vil nå utvide leveransene til å omfatte studioproduksjoner på Ullevaal Stadion neste år.

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Johan i OL i Tokyo og Pyeonchang for Warner Bros. Discovery og vet hva han står for. I tillegg til å være en svært erfaren fotograf og redigerer får vi en produsent med bred erfaring fra produksjoner for næringslivet og idretten.

Svein Graff
CEO, NPG Sport & Communication
Svein Graff_NPG Sport & Communication.

TV-studio og digitale produksjoner?

Vi tar hånd om alle praktiske detaljer og sikrer en sømløs gjennomføring av din digitale produksjon. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!