Live streaming og medieproduksjon. Streaminngstudio.

Streamingstudio og medieproduksjon

NPG fortsetter ekspansjonen med streamingstudio og medieproduksjon

Med glødene engasjement ønsker Partner & CEO, Stig Kristiansen, velkommen til NPGs nye live studio for streaming og studioproduksjoner i Bygdøy allé 23.

Vår kjernekompetanse er utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser. Det faller helt naturlig for NPG å videreutvikle denne kompetansen innen både fysiske og digitale flater. For å møte etterspørselen og levere en helhetlig rådgivning, utvider NPG sitt produkt og tjenestespekter med nytt virksomhetsområde, NPG Media Production.

Vi har brukt det siste året godt og har utvidet NPGs forretningsområder som i større grad inkluderer hele kundereisen, og posisjonerer selskapet mot nye markeder.

Stig Kristiansen
Partner & CEO, NPG

Visuell kommunikasjon på digitale flater

Med vår nye mediaavdeling produserer vi alle oppdrag innen film, foto, innholdsproduksjon og animasjon på alle digitale flater. – Jeg gleder meg til å tilby live produksjoner og byråtjenester fra NPG, forteller Stig Kristiansen. 

I streamingstudioet og øvrige lokasjoner gjennomføres sendinger som kurs, foredrag, pressekonferanser, paneldebatter, intervjuer, kick-off, lanseringer, konferanser og generalforsamlinger. NPG har gjennomført flere digitale produksjoner. Unicef, Sjømatbedriftene, Kongsberg Gruppen, Nordental og Farmasidagene er noen av produksjonene som er gjennomført.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!