NPG Sport & Communication

Er du kjent med våre tjenesteområder?

Et bredt spekter av tjenester

NPG er et internasjonalt byrå innen merkevareaktivering. Vi har et tverrfaglig team av prosjektledere, designere og rådgivere med et sterkt engasjement for å skape gode merkevareopplevelser. 

Enten du ønsker standskisser til en kommende messe, skal arrangere et event, ønsker en interaktiv løsning, trenger profesjonelle designtjenester eller en kombinasjon av disse tjenestene, så er vi her for å hjelpe deg.

Se: Våre tjenester

Vår tverrfaglige tilnærming gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester som dekker alle aspekter av dine aktiviteter. Med vår ekspertise innen messestands, eventplanlegging, strategisk rådgivning, effektiv kommunikasjon, design, markedsføring og interaktive medieløsninger,  skaper vi en helhetlig og koordinert tilnærming som gir deg resultater.

Vårt erfarne team tar hånd om hele prosessen; fra konseptutvikling til gjennomføring og evaluering. Vi forstår viktigheten av å skape unike opplevelser som engasjerer målgruppen din og gir en varig innvirkning. Ved å samle alle dine markedsaktiviteter under ett byrå, kan vi sikre en sømløs og effektiv gjennomføring av dine prosjekter.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat eller klikk nedenfor på våre tjenesteområder. 

Våre tjenesteområder

Event

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!