Karriere

Lyst til å jobbe
sammen med oss?

NPG er i en spennende utvikling med nye virksomhetsområder og store ambisjoner. Vi ønsker flere dyktige kollegaer. Ønsker du en hverdag med masse action, varierte prosjekter og hyggelige kollegaer? Da burde du lese videre. 

Vi brenner for å skape de virkelig gode møteplassene og opplevelsene for våre kunder.  Du trigges av å se karrieremuligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten.

Sjekk ut våre ledige stillinger

  • Salgskonsulent

    Selg deg inn til oss! Vi søker dyktig Salgskonsulent.
    Ønsker du å jobbe B2B i et av Norges råeste byråer? Vi søker deg som har erfaring innen salg og relasjonsbygging. Du tenker overordnet, bidrar til å skape løsninger som engasjerer og skaper oppmerksomhet.

Kreativt miljø med stor takhøyde

I NPG vil du jobbe med dyktige kollegaer som har lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen. Du vil arbeide i et miljø hvor du får stor påvirkningskraft og frihet. Send oss gjerne en e-post til karriere@npg.no eller kom innom vårt kontor for å ta en prat. Kaffen er klar!

NPG'erne

Her kan du bli kjent med våre dyktige og engasjerte kollegaer. Hos oss vil du jobbe sammen med engasjerte kollegaer med høy teamspirit. Vi holder til i fine lokaler i Bygdøy allé 23. Klikk på bildet for å se flere NPG’ere. 

Bli kjent med våre NPG'ere

Interessert? Send søknad

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer