Karriere

Lyst til å jobbe
sammen med oss?

NPG er i en spennende utvikling med nye virksomhetsområder og store ambisjoner. Vi ønsker flere dyktige kollegaer. Ønsker du en hverdag med masse action, varierte prosjekter og hyggelige kollegaer? Da burde du lese videre. 

Vi brenner for å skape de virkelig gode møteplassene og opplevelsene for våre kunder.  Du trigges av å se karrieremuligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten.

Sjekk ut våre ledige stillinger

 • Designer

  Vi trenger flere dyktige designere! Er du sterk på konsepter og visualiseringer? Da vil vi gjerne høre fra deg.

  Les mer om stillingen her. 

 • Markedsfører

  Bli en del av vår markedsavdeling i NPG! I stillingen vil du få muligheten til å markedsføre NPG og samtidig jobbe med eksterne prosjekter for våre kunder.

 • Prosjektleder Exhibition

  Vi søker en dyktig prosjektleder med erfaring fra messer og messestands eller event. Vi ser etter deg med engasjement og entusiasme. Du vil få muligheten til bygge merkevarer for våre kunder og ha ansvaret for deres messeaktiviteter i Norge og utlandet.

 • Prosjektleder Event

  Vi hos NPG Event søker nå en engasjert og dyktig prosjektleder som kan bidra til å bringe våre eventkonsepter til liv.

 • Åpen søknad

  Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i NPG? Send oss en åpen søknad.

Kreativt miljø med stor takhøyde

I NPG vil du jobbe med dyktige kollegaer som har lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen. Du vil arbeide i et miljø hvor du får stor påvirkningskraft og frihet. Send oss gjerne en e-post til karriere@npg.no eller kom innom vårt kontor for å ta en prat. Kaffen er klar!

Om NPG

Norwegian Promotion Group (NPG) er et internasjonalt byrå innen merkevareaktivering med 80 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Tjenestene omfatter event, exhibition, sport, communication, media, markedsføring og design.

Vår visjon er å være det ledende byrået innen merkevareaktivering. Vi bygger verdifulle relasjoner mellom mennesker og merkevarer. Gjennom aktivering av merkevarer, skaper vi de beste merkevareopplevelsene. Våre viktigste verdier er å være rådgivende, engasjerende og solide.

 

Merkevarer skal oppleves!

Karriere NPG
Karriere NPG

Send gjerne din søknad

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!