Karriere

Lyst til å jobbe
sammen med oss?

NPG er i en spennende utvikling med nye virksomhetsområder og store ambisjoner. Vi ønsker flere dyktige kollegaer. Ønsker du en hverdag med masse action, varierte prosjekter og hyggelige kollegaer? Da burde du lese videre. 

Vi brenner for å skape de virkelig gode møteplassene og opplevelsene for våre kunder.  Du trigges av å se karrieremuligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten.

Sjekk ut våre ledige stillinger

  • Unreal Engine 5

    We are looking for an Unreal Engine 5 mastermind! Do you have a burning desire to implement gamification with Unreal Engine 5 to create tomorrow's Virtual experiences?

    We are looking for someone with a broad knowledge of Unreal Engine 5 and blueprints. Apply here...

  • Åpen søknad

    Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i NPG? Send oss en åpen søknad.

Kreativt miljø med stor takhøyde

I NPG vil du jobbe med dyktige kollegaer som har lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen. Du vil arbeide i et miljø hvor du får stor påvirkningskraft og frihet. Send oss gjerne en e-post til karriere@npg.no eller kom innom vårt kontor for å ta en prat. Kaffen er klar!

NPG'erne

Her kan du bli kjent med våre dyktige og engasjerte kollegaer. Hos oss vil du jobbe sammen med engasjerte kollegaer med høy teamspirit. Vi holder til i fine lokaler i Bygdøy allé 23. Klikk på bildet for å se flere NPG’ere. 

Bli kjent med våre NPG'ere

Om NPG

Norwegian Promotion Group (NPG) er et internasjonalt byrå innen merkevareaktivering med 80 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Tjenestene omfatter event, exhibition, sport, communication, media, markedsføring og design.

Vi ønsker å ta en tydelig posisjon på merkevareopplevelse knyttet til menneskers opplevelser og møter med en merkevare, lønnsom aktivering av deres merkevare og skape de beste merkevareopplevelsene.

Send gjerne din søknad

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer