Eventkoordinator

Vi vil ha en ny eventkoordinator på laget!

NPG Event fortsetter å vokse, med et mål om å skinne enda sterkere og klarere på eventhimmelen. Vi søker derfor en hardbarka eventkoordinator med bein i nesa.

Du er overbevist om at god struktur skaper de beste prosessene og setter din stolthet i å levere skyhøy kvalitet. Som person er du strukturert, selvgående og en fremoverlent sosial kameleon, med mye positiv energi, som liker å være til stede der det skjer.

Mest sannsynlig jobber du innen event i dag, men vi er åpne for stjerner fra andre bransjer med relevant erfaring. For den rette venter det store muligheter i en avdeling som er sultne på å vinne enda mer. Hvis du kjenner at det rykker litt ekstra i hjerteroten nå, så vil vi garantert ta en prat med deg!

NPG Event er en del av NPG, som er et internasjonalt byrå innen merkevareaktivering med 80 ansatte. Sammen er vi en ettertraktet totalleverandør, med spesialister innen Event, Exhibition, Media, Sport, Kommunikasjon, Design og Markedsføring.

I NPG Event får du:

1. Muligheten til å forme fremtiden til en avdeling i vekst
Er du fremoverlent og initiativrik vi du ha påvirkning på hvordan vi skal fremstå i tiden som kommer. Sammen skal vi få til store ting.

2. Personlig og profesjonell utvikling
Vi tar utvikling på alvor og legger til rette for din utvikling. NPG Event skal videre opp og frem og har derfor planer om å vokse. Det kan også åpne for nye karrieresteg på sikt.

3. Etablert selskap i ryggen
Det er trygghet i å ha et veldrevet selskap som NPG i ryggen. Det gir rom for å prøve og feile, samtidig som det gir oss klare mål å forholde oss til.

4. Et sterkt fagmiljø
Med spesialister innen B2B Event, Exhibition, Media, Sport, Kommunikasjon, Design og Markedsføring har NPG tyngden som trengs for å levere alt kundene trenger innen merkevareaktivering.

5. Variert hverdag
Kontoret i Bygdøy Alle 23 er vår base, men vi er mye ute av huset i kundemøter, på samlinger, frokostmøter, befaringer og gjennomføringer. Det skapes magi i personlige møter med andre mennesker og vi skal være synlige på flere arenaer fremover.

6. Kollegaer du lærer å kjenne
NPG event er nå 8 personer og vi har vårt eget kontor. På resten av huset sitter det rundt 35 personer totalt, så her er det nok kollegaer til at du kan finne noen du liker, men ikke så mange at det blir overveldende. NPG legger til rette for sosiale møteplasser der du kan bli bedre kjent med dine kolleger.

7. Konkurransedyktige betingelser
Den rette personen, med rett kompetanse og fokus på å skape verdier skal selvsagt få som fortjent.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, koordinere, gjennomføre, følge opp og evaluere prosjekter
 • Deltakerhåndtering, herunder oppsett og oppfølging av registreringsløsning
 • Forhandling og koordinering med leverandører og samarbeidspartnere
 • Ansvarlig for fremdrift og driv i prosjektene
 • Delta i kundemøter
 • Jobbe tett med prosjektlederne og andre ressurspersoner i NPG

Vi søker deg som:

 • Er engasjert, initiativrik, nøyaktig og strukturert
 • Er løsningsorientert og håndterer mange aktiviteter i en hektisk hverdag
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk (muntlig og skriftlig)
 • Er selvstendig og selvgående, men trives med teamarbeid
 • Er positiv og møter kunder, samarbeidspartnere og kollegaer med et smil
 • Har relevant utdannelse, gjerne innen markedsføring, prosjektledelse eller event
 • Erfaring fra prosjektarbeid og eventer, gjerne fra et byrå, er en stor fordel.
 • Erfaring med bruk av registreringsløsninger og digitale eventsystemer er en fordel.

Kontaktperson

Knut Erik Dahle – Manager NPG Event

knuterik@npg.no

+47 412 44 204

Interessert?

Send søknad til knuterik@npg.no eller fyll ut skjema nederst på siden. 

Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende og oppfordrer derfor til å søke snarest!

NPG

NPG er et ledende byrå innen merkevareaktivering med over 30 års erfaring. Vi har 80 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Våre tjenester omfatter event, messer, sport, kommunikasjon, media, markedsføring og design.

Vi har et tverrfaglig team av prosjektledere, rådgivere og designere med et sterkt engasjement for å skape innhold og opplevelser som engasjerer. Vårt mål er å levere minneverdige merkevareopplevelser og tilby ekspertbistand for å oppnå kundenes mål og ambisjoner.

Våre viktigste verdier er å være rådgivende, engasjerende og en solid partner. Vi har en spennende kundemiks på tvers av bransjer innen B2B-markedet, og jobber tett med merkevarer, bedrifter, idretten og organisasjoner. Vi utfører prosjekter og leveranser både i Norge og internasjonalt.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!