Norges ledende byrå for sport og kommunikasjon

NPG Sport & Communication

NPG Sport & Communication er Norges ledende spons- og kommunikasjonsbyrå for sport og næringsliv. Vi tilbyr kommersiell rådgivning, kommunikasjonsstrategi, innholdsproduksjon og mer.

Sammen med NPG skaper vi kommersielle uttak og muligheter for næringsliv og sport, og leverer opplevelser som engasjerer.

Hva tilbyr NPG Sport & Communication?

Ta en titt på videoen under for en smakebit av hva vi kan levere

Om NPG Sport & Communication

Vi hjelper kunder med å forvalte sine merkevarer, slik at de er best mulig i stand til å bygge kommersielle verdier, eller utføre sitt samfunnsoppdrag.

NPG Sport & Communication består av en håndfull svært engasjerte ansatte med erfaring fra noen av verdens største mediehus, samt flere av de største særforbundene, klubbene og landslagene i Norge.

Vi bygger vår rådgivning på erfaringen vi besitter og kunnskap om markedet vi opererer i, samt våre tre kjerneverdier; gjennomføringskraft, kreativitet og profesjonalitet.

Tjenester

Våre forretningsområder inkluderer kommersiell rådgivning, kommunikasjonsrådgivning og innholdsproduksjon.

Kommunikasjon

Vi tilbyr strategisk kommunikasjonsrådgivning for å hjelpe virksomheter med å nå sine målsetninger. Dette inkluderer kommunikasjonsstrategi, lanseringsplaner, myndighetskontakt, krisehåndtering og løpende kommunikasjonsstøtte.

En friidrettsbane som typisk brukes av norges friidrettsforbund. NPG Sport & Communication bidrar med kommunikasjonsplaner, pressemeldinger og mediekontakt for friidrettsforbundet.
Friidrettsforbundet: Kommunikasjonsplaner, pressemeldinger og mediekontakt inngår i leveransene.

Kommersiell rådgivning

Vår kommersielle rådgivning inkluderer strategisk planlegging, prospektering, konseptutvikling, sponsorsalg, forhandlinger, aktivisering og prosjektledelse. Vi jobber også med TV-rettigheter for idrettsarrangementer og eventer.

Syklister under Tour Of Scandinavia, et sykkelritt hvor NPG Sport & Communication bistod med Medierettigheter og sponsorater
Tour of Scandinavia: Vi har hjulpet med salg av sponsorater og medierettigheter, og samarbeidet med arrangøren om sidearrangementer og bærekraftseminarer.

Innholdsproduksjon

Vi leverer en rekke innholdsproduksjonstjenester, inkludert studioproduksjoner, strømming, webinarer, podcasting og mer. Dette gir våre kunder muligheten til å engasjere sitt publikum gjennom ulike medieformer.

Johan Bull fra NPG Sport & Communication som filmer et intervju i forbindelse med innholdsproduksjon til en livesending for Dagens Næringsliv under Arendalsuka
Sport & Communication med innholdsproduksjon for Dagens Næringsliv under Arendalsuka. Foto: Jan Morten Bjørnsen / DN

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss?

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Tjenester

Prosjektledelse og rådgivning

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra start til slutt, og utarbeider detaljerte fremdriftsplaner, budsjetter og følger opp disse kontinuerlig. Vi har gode og velfungerende systemer og rutiner for kommunikasjon og fremdrift.

Arrangementsproduksjon

Vi tar hånd om alle typer arrangementer og vet vi hva som kreves for å skape lønnsomme og engasjerende møteplasser for deg og dine målgrupper.

Konseptutvikling

Et tydelig budskap er mest effektivt når det er et helhetlig og gjennomtenkt konsept i alt fra tekster, designelementer og markedsføring. Vi bistår med konseptutvikling og profilering av ditt event.

Innhold, program og aktiviteter

Vi gjør ditt event til en opplevelse med engasjerende innhold og opplevelser. Vi skreddersyr innhold, program og aktiviteter.

Påmeldingsløsninger og deltakerhåndtering

Våre tjenester inkluderer alt fra oppsett og tilpasning til drift av registreringsløsning for deltakere, mobilapp, aktiviteter og hotellovernatting. Tjenesten er modulbasert og prises etter bruk og antall deltakere.

Arrangementslokaler og hotellbooking

Å velge riktig lokalet for ditt event er alfa og omega for et vellykket arrangement. Vi har lang erfaring med å finne egnede lokaler til ulike behov og budsjett. Vi tar hånd om alt fra bookinglister til hoteller, reservasjoner og koordinering.

Tekniske løsninger

Vi har dedikerte prosjektledere, ekspertise og ikke minst teknologien som gjør ditt event unikt – enten du ønsker et digitalt, hybrid eller fysisk arrangement.

Utstillinger og sponsorhåndtering

Vi følger opp deltakere, utstillere og sponsorer. Vi bistår i hele prosessen, fra innsalg til planlegging, gjennomføring og evaluering.

Design

Våre designtjenester omfatter alt fra utstillings- og messedesign, grafisk design, merkevaredesign, signage og wayfinding, planskisser og hallkart, interiørdesign, 3D animasjon, utstillingsidentitet og brand guides.

Digitalt og hybrid event

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende digitale og hybrid events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Kommunikasjon

For å skape oppmerksomhet, forsterke budskap og forlenge kommunikasjonsvinduet hjelper vi deg med å være synlig i de kanalene hvor du treffer målgruppen. Vi bistår med kommunikasjon, innholdsproduksjon og dokumentasjon før, under og etter ditt arrangement.