Norsk fellesstand på ADIPEC

NPG står bak design, prosjektledelse og leveranse av den norske paviljongen for Innovasjon Norge på ADIPEC Exhibition and Conference i Abu Dhabi.

ADIPEC er den viktigste møteplassen for olje- og gassindustrien i Midtøsten. Med rundt 95 000 deltakere og 2000 utstillere, er messen en de største arenaene for bransjen i GCC-landene. Messen har i løpet av de siste årene vokst og er nå rangert som en av topp ti på verdensbasis. De siste årene har messen fått økede interesse også fra norske bedrifter.

  • Dato
    31. okt - 3. nov 2022
  • Kunde
    Innovasjon Norge
  • Leveranse
    Konseptutvikling og design, prosjektledelse, opprigg og nedrigg av fellesstand, kommunikasjon med utstillere, salg av stands, grafisk materiall etc.

Formålet med paviljongen er å promotere Norge og norske bedrifter, og gi norske aktører en god plattform for å presentere seg på messen. Norske bedrifter deltar for å promotere produkter og tjenester sine på den internasjonale arenaen og knytte nettverk med eksisterende og potensielle målgrupper.

Designet er attraktivt og moderne, og gjenspeiler merkevaren Norge. Den norske paviljongen har tydelig profilering med sterk kommunikasjon, tydelig formspråk, og fremmer Norge og norske virksomheter.