Alfa Laval på SMM

Alfa Laval er en svensk, globalt ledende leverandør av førsteklasses produkter innen varmeoverføring, separasjon og væskehåndtering. De har som mål å bidra til å øke produktiviteten og konkurranseevnen til kunder i ulike bransjer over hele verden. Alfa Laval definerer utfordringene deres og leverer bærekraftige produkter og løsninger som oppfyller kravene deres – hovedsakelig innen energi, miljø, næringsmidler og marin industri.

Vi har et tett samarbeid med kunden og har utarbeidet en rammeavtale om å levere messekonsepter til Alfa Laval. Rammeavtalen gjelder for hele Alfa Laval globalt og inkluderer blant annet deres brand guide med utforming av visuell identitet og design.

Alfa Laval exhibition booth at SMM in Hamburg | NPG
Alfa Laval StormGeo SMM NPG

The Better Concept

Ved bruk av de NPG-utviklede retningslinjene for messer kalt The Better Concept, fikk Alfa Laval vist seg frem på SMM Hamburg. Konseptet har fokus på Alfa Lavals fremtredende kundeservice, ekspertisen de innehar i industrien og deres vektlegging av bærekraft.

Alfa Laval hadde blant annet med seg sitt nye datterselskap StormGeo som hadde daglige presentasjoner på standen. Ved siden av dette kunne de besøkende se ulike produkter utstilt gjennom området «Energy Efficiency Corner» og videre se på produktene for fremtiden i Horizon Lounge. Alfa Laval startet sin messedeltakelse med en vellykket pressefrokost der de presenterte selskapets nye produkter, oppkjøp og planer for fremtiden.

  • Case
    SMM Hamburg
  • Kunde
    Alfa Laval
  • Leveranse
    Design, tekniske skisser, komplett standleveranse
SMM Hamburg fair NPG exhibition stand design

Våre tjenester

Om du skal på messe er det mye inspirasjon å hente på vår prosjektside.

Vi hjelper deg med konseptutvikling, design av stand, produksjon, montering og demontering, messeaktiviteter og -opplevelser og innholdsproduksjon. Våre tjenester inkluderer exhibition, event, media production og design. Vi implementerer alle dine aktiviteter – under ett byrå.