AVINOR på Routes

Routes Europe er den viktigste konferansen for alle ruteutviklere fra flyselskapene i hele Europa. Avinor og Bergen lufthavn var vertskap da den ble avholdt i Bergen.  

NPG har hatt et tett samarbeid med Avinor i flere år og har stått bak leveransen av deres messestand på ulike arenaer både i Norge og internasjonalt. 

Med stand konseptet Explore, Engage og Enjoy, ble deltakerne tatt med på en reise igjennom de fire årstidene i kombinasjon med herlige matopplevelser. Kulinariske spesialiteter ble tilberedt og anrettet på stedet av anerkjente norske kokker. 

Avinor har tidligere vunnet «beste stand» under World Routes med NPG sitt stand design og gjennomføring. 

Avinor_Routes_Messedesign_standdesign_messestand_messeaktivitet
Avinor_Routes_Messedesign_standdesign_messestand_messeaktivitet
  • Dato
    18. – 20 mai 2022
  • Kunde
    Avinor
  • Leveranse
    Standvisualisering, teknisk underlag, prosjektledelse, matkonsept med norske kokker, messestand
Avinor_Routes_Messedesign_standdesign_messestand_messeaktivitet

Det unike matkonseptet ble utarbeidet av NPG og kjente kokker. På standen var det en uformell atmosfære hvor man kunne nyte førsteklasses mat.

Menyen inneholdt norske råvarer med en utradisjonell twist. Resultatet ble en svært godt besøkt stand på messen. Knowit har utarbeidet innholdet på standen. 

Foto: Ole Kristian Olsen

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer