BAMA Storkjøkken med en rå stand på UMAMI Arena. Bilde.

BAMA Storkjøkken
- Helt rått

BAMA Storkjøkken
- Helt rått

Messe

UMAMI ARENA

Arena

NOVA Spektrum

Leveranse

Prosjektledelse
Rådgivning
Messestand
Design
Opprigg
Nedrigg

Foto

Glenn Pettersen

Messe

UMAMI Arena

Om prosjektet

BAMA Storkjøkken med fullspekket program under UMAMI ARENA, den største arenaen for alle som jobber med mat og drikke. Messen er en fantastisk møteplass for inspirasjon, trender, nettverksbygging og matopplevelser. 

På standen var det herlige smaksprøver av kostnadseffektive retter laget med BAMA-produkter. Disse rettene ble tilberedt av noen av de beste kokkene i Norge, inkludert medlemmer av Det Norske Kokkelandslaget og Filip August Bendi, sølvvinneren av Bocuse d’Or.

NPG sørget for en stilren og minimalistisk messestand som var tilrettelagt for live streaming og presentasjoner.

God interaksjon mellom besøkende og utstiller på BAMA stand under UMAMI Arena messen. Bilde av aktivitet på stand
Kvinne tar mobilbilde av stand på messe. Bama Storkjøkken sin stand på UMAMI Arena 2023. Bilde.
LED skjerm med besøkende på BAMA Storkjøkken stand under messe.
Live streaming på Bama Storkjøkken sin messestand på UMAMI Arena. Stand designet og levert av NPG.

Det fremtidige kjøkkenet

Senior Designer i NPG, Paulina Grychowska, sørget for at standens visuelle utrykk var i tråd med BAMAs profil med en stilren og lys fargepalett hvor produkter var i fokus. I standens senter var et chefs table som var dedikert til tilberedning av mat. NPG fikk gode tilbakemeldinger på utforming og design av standen.

Standutformingen er inspirert av ideen om et fremtidig kjøkken – rent, funksjonelt, effektivt. Minimalistiske former skaper et funksjonelt område til livestreaming og presentasjoner. Valg av lyse materialer og bakbelyste overflater gir en frisk og futuristisk følelse. BAMA sine produkter, frukt og grønnsaker, er en integrert del av designet.

Paulina Grychowska
Senior Designer, NPG

Lager innhold til markedskanalene

BAMA Storkjøkken benytter messen til å lage innhold til sosiale medier som kan publiseres resten av året. Messen er en unik arena til å utnytte mulighetene til å produsere innhold. Aktiviteter med kokkelandslaget gav muligheter til å fortelle historien både under og etter arrangementet, forteller BAMA Storkjøkken i et intervju med messearrangøren.

Nærbilde av juice på BAMA Storkjøkken sin stand på UMAMI Arena i Lillestrøm.
Brand activation med BAMA som lagde mat på messen UMAMI Arena

Live show og streaming

NPG Media sørget for live streaming av kokkekamper og demonstrasjoner direkte til Facebook. Det ble streamet daglig fra messen og vi bistod med direktesendingen, filming, intro og grafikk. Stjernekokk Christer Rødseth, gjorde en fantastisk jobb som konferansier under sendingene.

Under streamingen viste Det Norske Kokkelandslaget, NKL og Bocuse d´Or sølvvinner Filip August Bendi hvordan man lager kostnads- og tidseffektive retter med BAMA produktene. Alle besøkende fikk utdelt smaksprøver.

Ved å benytte live show/stream på standen tilførte dette en merverdi i forhold til oppmerksomhet for besøkende på messen. Dette gav god effekt både under messen og på BAMA Storkjøkken sin Facebook side. Gode tall på livestream på Facebook som viser effekten av sending, da særlig i etterkant, og med høyere «besøk».

Vil du vite mer om prosjektet?

Marion Wiik

Project Manager - NPG Exhibition

+47 920 43 465

Paulina Grychowska

Senior Designer

+47 474 41 280

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!