BAMA Storkjøkken
- Helt rått

BAMA Storkjøkken med fullspekket program under UMAMI ARENA, den største messen for alle som jobber med mat og drikke. Herlige smaksprøver med kostnads- og tidseffektive retter med BAMA produkter ble tilberedet av Det Norske Kokkelandslaget, NKL og Bocuse d´Or sølvvinner, Filip August Bendi. NPG sørget for en stilren og minimalistisk messestand som var tilrettelagt for live streaming og presentasjoner. 

BAMA Storkjøkken med en rå stand på UMAMI Arena
Det fremtidige kjøkkenet

Senior Designer i NPG, Paulina Grychowska, sørget for at standens visuelle utrykk var i tråd med BAMAs profil med en stilren og lys fargepalett hvor produkter var i fokus. I standens senter var et chefs table som var dedikert til tilberedning av mat. NPG har fått gode tilbakemeldinger på utforming og design av standen. 

Standutformingen var inspirert av ideen om et fremtidig kjøkken – rent, funksjonelt, effektivt. Minimalistisk form skaper et funksjonelt område til livestreaming og presentasjoner. Valg av lyse materialer og bakbelyste overflater gave en frisk og futuristisk følelse. Kundens produkter, frukt og grønnsaker, ble vist på en spennende måte og var en integrert del av designet.

Paulina Grychowska
Senior Designer, NPG
Exhibition

Messe:
UMAMI ARENA 2023

Arena:
NOVA Spektrum

BAMA_Umami_NPG_messestand_messe_novaspektrum_livestreaming
BAMA_Umami_NPG_messestand_messe_novaspektrum_livestreaming
BAMA_Umami_NPG_messestand_messe_novaspektrum_livestreaming
Live show og streaming under messen

For å øke rekkevidden av messen, sørget NPG Media for live streaming av kokkekamper og demonstrasjoner direkte til Facebook. Det ble streamet hver dag fra messen og vi bistod med direktesendingen, filming, intro og grafikk. Stjernekokk Christer Rødseth, gjorde en fantastisk jobb som konferansier under sendingene. 

Under streamingen viste Det Norske Kokkelandslaget, NKL og Bocuse d´Or sølvvinner Filip August Bendi hvordan man lager kostnads- og tidseffektive retter med BAMA produktene. Alle besøkende fikk utdelt smaksprøver.

Ved å benytte live show/stream på standen tilførte dette en merverdi i forhold til oppmerksomhet for besøkende på messen. Dette gav god effekt både under messen og på BAMA Storkjøkken sin Facebook side. Gode tall på livestream på Facebook som viser effekten av sending, da særlig i etterkant, og med høyere «besøk».

Leveranse:
Konsept
Visualisering
Prosjektledelse
Messestand
Montering og demontering
Live streaming

Foto: Glenn Pettersen

Benytter messen til å lage innhold til markedskanalene

BAMA Storkjøkken benyttet messen til å lage innhold til sosiale medier som kan benyttes resten av året. Messen er en unik arena til å utnytte mulighetene til å produsere innhold. Aktiviteter med kokkelandslaget gav muligheter til å fortelle historien både under og etter arrangementet, forteller BAMA Storkjøkken i et intervju med messearrangøren.

Vår prosjektleder for denne leveransen:
Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Marion Wiik

Marion Wiik
Project Manager – Exhibition

+47 920 43 465

Prosjekter

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer