CharIN

CharIN er en internasjonal foreningen med over 260 medlemmer som fremmer den globale standarden for lading av kjøretøy av alle slag.

På EVS35 var CharIN gullsponsor og hadde en 550kvm  fellesstand med 18 medutstillere. Paviljongen var innbydende for EVS delegatene, hvor de kunne oppleve det siste innen e-mobilitet.

Det var elektrisk stemning blant de 300 deltakerne på standen under lanseringen av den nye globale ladestandarden for tunge kjøretøyer.

CharIN joint booth at EVS35_Nova Spektrum
CharIN_joint pavilion_fellesstand_messedesign_standdesign_messestand design
  • Dato
    11. - 15. juni 2022
  • Kunde
    CharIN
  • Prosjekt
    Konseptutvikling, 3D skisser, planlegging og gjennomføring av messestand, prosjektledelse
CharIN_joint pavilion_fellesstand_messedesign_standdesign_messestand design

Stand designet gir assosiasjoner til norsk natur med nordlys, fossefall og naturmaterialer i kombinasjon med store backdrop, LED vegg og det nyeste innen EV teknologien. De 18 utstillerne presenterte de nyeste produktene og innovative systemløsningene.

NPG høstet gode tilbakemeldinger på leveransen av paviljongen. Takk til superteamet Øystein Wilhelmsen og Henriette Fox for utmerket arbeid!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer