NPG med sterke brands under eCar Expo

Flere kjente merkevarer som AUDI, DEFA, XPeng, MER Group m.m. benyttet NPG AB med Krister Berg i førersetet til å stå for visualisering og leveranse av sine sterke messekonsepter.

Vår svenske kollega innarbeidet estetikk man forbinder med bransjen, og skaper fremtidsrettede møteplasser med blikk til innovasjon og bærekraft.
Produktfokus og nylanseringer

NPG setter produktene i fokus, og lar dem inspirere et publikum som er sultent på nyheter i automotivbransjen. Enten du vil vise frem biler eller all teknologien som hører til det moderne bilmarkedet sitter vi på gode skreddersydde løsninger.
Messen er en utmerket arena til å vise frem å vise produkter og tjenester for hele markedet, bli oppdatert på fremtidens teknologi og mobilitet, bygge merkevare og knytte nye kontakter.

Exhibition

Kunder
AUDI, DEFA, Xpeng, MER Group, Ferroamp

Publikumsrekord på Ecar Expo

Ecar Expo er Nordens største nybilmesse og opplevde publikumsrekord på Friends Arena i Stockholm. Messen samler leverandørene under ett tak og viste det siste innen ladeteknologi og strømforsyning i det sterkt voksende e-bil markedet.

Messen satte ny publikumsrekord med nesten 16.000 besøkende på eCarExpo på Friends Arena i Stockholm. Dette befester messens posisjon som den største nybilmessen i Norden. I dag er messen Nordens største for nye biler og mer enn 20 bilmerker var til stede med 17 premierer. Blant utstillerne var det aktører innen solenergi, ladestolper, energilagring og tekniske løsninger. Design, teknologi og bærekraft er nøkkelord for messen.

Leveranse
Konsept
Visualisering
Prosjektstyring
Messestand
LED skjermer

Foto
NPG AB

eCar Expo kommer til Oslo

Norge har størst andel elbiler i Europa hvor hver femte personbil i Norge er en elbil. Det er den høyeste andelen av alle europeiske land. Det er derfor gledelig at eCarExpo Oslo kommer til Norge. Messen skal arrangeres 9. –11. februar i 2024 på Nova Spektrum. Dermed være messen være til stede på fem lokasjoner i fire land.

Fremtiden er elektrisk.

Planlegger du et prosjekt?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Halvor Krossen

Halvor Krossen
Manager – Exhibition
halvor@npg.no
+47 90 62 45 32

Prosjekter

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer