Farmasidagene

Farmasidagene er den viktigste møteplassen for farmasøyter, leverandører, studenter og andre innenfor apotek- og legemiddelvirksomheten i Norge. Kongressen arrangeres hvert år i begynnelsen av november, og har de seneste årene blitt arrangert på Meet Ullevaal.

Farmasidagene går over to dager og består av et konferanseprogram med opp mot 40 ulike innlegg, Pecha Kucha-foredrag, workshops, posterutstilling/posterslam samt utdeling av diverse priser.
I tillegg er det en utstilling med opp mot 50 utstillere som representerer leverandører av produkter og tjenester til apotek og helsevesen.

NPG har hatt gleden av å samarbeide med Norsk Farmasøytisk Selskap i over 25 år. NPG har ansvar for av planlegging og gjennomføring av utstillingen, registrering av deltakere samt generell planlegging og kontakt med arrangementssted.

Besøkende deltar i utstillingen under Farmasidagene 2023. Foto Joakim Østrem
Farmasidagene_npg_tekniskarrangør_eventbyrå_meetullevaal_norwegianpromotiongroup_event_konferanse_utstilling
  • Dato
    8. - 9. november 2023
  • Kunde
    Norsk Farmasøytisk Selskap
  • Leveranse
    Konferanse, utstilling, salg av stands, kommunikasjon med utstillerne, drift av nettside for arrangementet, marketing i SoMe til praktisk gjennomføring
Utstillere smiler på Farmasidagene 2023. Foto: Joakim Østrem

Samarbeid i over 25 år

NPG har hatt gleden av å samarbeide med Norsk Farmasøytisk Selskap i over 25 år. Vi har bistått med alt fra salg av stands til utstillingen, kommunikasjon med utstillerne, drift av nettside for arrangementet, digital markedsføring og nyhetsbrev til praktisk gjennomføring.

Arrangere et event?

Våre erfarne prosjektledere og rådgivere i NPG Event hjelper til med å skreddersy arrangementet fra A til Å. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få et vellykket arrangement. 

Ta kontakt med oss! 

Foto: Norsk Farmasøytisk Selskap v/ fotograf  Joakim Østrem