Farmasidagene

Farmasidagene er den viktigste møteplassen for farmasøyter, leverandører, studenter og andre innenfor apotek- og legemiddelvirksomheten i Norge. Kongressen arrangeres hvert år i begynnelsen av november, og har de seneste årene blitt arrangert på Meet Ullevaal.

Farmasidagene går over to dager og består av et konferanseprogram med opp mot 40 ulike innlegg, Pecha Kucha-foredrag, workshops, posterutstilling/posterslam samt utdeling av diverse priser.
I tillegg er det en utstilling med opp mot 50 utstillere som representerer leverandører av produkter og tjenester til apotek og helsevesen.

NPG har hatt gleden av å samarbeide med Norsk Farmasøytisk Selskap i over 20 år. NPG har ansvar for av planlegging og gjennomføring av utstillingen, registrering av deltakere samt generell planlegging og kontakt med arrangementssted.

Neste Farmasidagene arrangeres 9. – 10. november 2023.
Ta kontakt for ytterligere informasjon. 

Farmasidagene_npg_tekniskarrangør_eventbyrå_meetullevaal_norwegianpromotiongroup_event_konferanse_utstilling
Farmasidagene_npg_tekniskarrangør_eventbyrå_meetullevaal_norwegianpromotiongroup_event_konferanse_utstilling
  • Dato
    10.-11. november 2022
  • Kunde
    Norsk Farmasøytisk Selskap
  • Leveranse
    Konferanse, utstilling, salg av stands, kommunikasjon med utstillerne, drift av nettside for arrangementet, marketing i SoMe til praktisk gjennomføring
Farmasidagene_npg_tekniskarrangør_eventbyrå_meetullevaal_norwegianpromotiongroup_event_konferanse_utstilling

NPG har hatt gleden av å samarbeide med Norsk Farmasøytisk Selskap i over 20 år. Vi har bistått med alt fra salg av stands, kommunikasjon med utstillerne, drift av nettside for arrangementet, digital markedsføring, nyhetsbrev, publisering i SoMe til praktisk gjennomføring.

 

Arrangere et event?

Våre erfarne prosjektledere hjelper til med å skreddersy arrangementet fra A til Å. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få et vellykket arrangement. 

Ta kontakt med oss! 

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer