HTH

HTH er en av de største kjøkkenleverandørene i Nord-Europa og er spesialisert på dansk design, kvalitet og god service. I forbindelse med deres stand på Bygg Reis Deg, hadde NPG gleden av å levere konsept, design og gjennomføring av standen.  

Konseptet og utformingen av standen gjenspeiler HTH sine verdier innen bærekraft, innovativt design og service.

For å fremme følelsen av høst og nordisk kvalitet ble farger, bilder og øvrige detaljer nøye valgt ut. Arealet var åpent og lett tilgjengelig fra alle kanter. Svarte metallrammer i tak og konstruksjon gjorde uttrykket røft, mens belysning og naturlige materialvalg skapte en lun atmosfære. Standen hadde en svært god plassering i messehallen og var et blikkfang. 

HTH_standskisse_rendering_skisse_messestands_bygg reis deg_npg_1
hth_NPG-ByggReisDeg-messe_messestand-stand-expo
  • Dato
    15. – 18. oktober 2019
  • Kunde
    HTH
  • Leveranse
    Konsept, design, utvikling og gjennomføring av stand
hth_NPG-ByggReisDeg-messe_messestand-stand-expo

På standen var det utstilt HTHs kjøkkennyheter. De besøkende på messen kunne delta i konkurransen om å vinne et kjøkken. Det var også gode messetilbud på hvitevarer fra Miele og AEG. 

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer