Kongsberg Agenda

Kongsberg Agenda er en ny nasjonal arena for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse.   Entusiasme og engasjement skapes gjennom dialog, nettverksbygging og kunnskapsdeling.

Ambisjonen er å bli Norges viktigste arena for å løfte frem diskusjoner, samtaler og kunnskapsdeling knyttet til områdene teknologi, industri, næringsliv og kompetanse.

Eventet er for alle som vil diskutere, påvirke, lære og bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger.

Kongsberg Agenda
Kongsberg Agenda
  • Dato
    22. - 25. juni 2022
  • Kunde
    Kongsberg Gruppen
  • Leveranse
    Prosjektledelse, avvikling av konferanse, utstilling og seminar
Kongsberg Agenda

NPG bistod i planleggingen og gjennomføring av konferanser og med å fylle byrommet med utstillingen Teknologi i Sentrum.

I tillegg hadde vi ansvar for prosjektering og avviklingen av Forsvarsseminaret i regi av Kongsberg D&A og Leverandør- og teknologikonferansen som arrangeres av Kongsberg Næringsforum.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer