Nortura PROFF

Nortura PROFF er Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet. 

UMAMI Arena (tidligere SMAK) var målet å inspirere, dele matglede og formidle kunnskap.  De jobber kontinuerlig med å utvikle produkter, menyer og konsepter og ønsket å vise frem dette på messen. I tillegg ville de løfte frem sine egne flinke kokker og fagfolk fra verdikjeden med sin kompetanse og matglede.

NPG valgte å lage et bakgårdskonsept hvor de besøkende ble trukket inn i kjernen av standen. Her fikk de god oversikt over arealet og de kunne vandre rundt på en fantastisk matreise. Ulike stasjoner fordelt rundt på standen viste frem de unike konseptene.

På standen var det Live Cooking og Kitchen Takeover med kokker som Arne Brimi, restauranter og samarbeidspartnere.

Nortura Proff_messestand_messestand design_Smak MESSE_NP_Logo-Fotokreditering Phuong Luu, Nortura PROFF
Nortura Proff_messestand_messestand design_Smak MESSE_NP_Logo-Fotokreditering Phuong Luu, Nortura PROFF
  • Dato
    3. – 6. Mars 2020
  • Kunde
    Nortura PROFF
  • Prosjekt
    Konseptutvikling, 3D skisser, planlegging og gjennomføring av messestand, prosjektledelse, merkevareopplevelse
Nortura Proff_messestand_messestand design_Smak MESSE_NP_Logo-Fotokreditering Phuong Luu, Nortura PROFF

Materialer og standelementer var nøye valgt for å lage et helhetlig konsept med tanke på design og funksjonalitet. 

Neonlys, kork, bjørkefinér og planter i kombinasjon med sort metall skapte en enestående og varm atmosfære som ga rom for at de flinke menneskene i Nortura PROFF kunne inspirere, engasjere og dele gode matopplevelser.

Photo: Phuong Luu, Nortura PROFF

Henriette og Halvor er virkelig Drømmelaget, og vi kunne ikke vært mere fornøyd med dem! Tydelige, informative, proaktive og det er virkelig ingen detaljer som blir glemt. God og direkte oppfølging hele veien, vi fikk trygghet og høy kvalitet i alle faser av prosjektet. Halvor var spesielt hands on under opprigg, messeuken og nedrigg. NPG er en god og trygg partner for oss på en så stor og viktig arena!

Dinh Tran
Prosjektleder, Nortura PROFF

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer