NTFs Landsmøte og Nordental

NTFs landsmøte går over tre dager fullpakket med seminarer, faglig påfyll, debatter, dentalutstilling med gode tilbud, nettverksbygging, underholdning og sosial hygge. Landsmøte var i år tilbake på Lillestrøm og interessen var stor. Nordental besto av over 90 utstillere og det ble registrert godt over 4000 personer totalt!

NTFs nyvalgte president, Heming Olsen-Bergem, åpnet landsmøtet og han rettet oppmerksomheten på behovet for internasjonalt samarbeid. Deretter ble det debatt om eldre og tannhelse ledet av Siri Lill Mannes. Etter åpningen var det klart for besøk i et yrende messeområde som viste frem nyheter og produkter/tjenester for alle som jobber med tannhelse. Så fulgte et tettpakket fagprogram med over 40 ulike foredrag for hele tannhelseteamet.

I år var det hele tre ulike sosiale arrangementer: Torsdag kveld var det landsmøtetreff med spill og mingling på Raadhuset Bar. Fredag var det først messemingling i Nordental på ettermiddagen og på landsmøtefest med streetfood og konsert med Chris Holsten på Vippa.

Mann som holder en mobil og tar bilde av konferansen under NTFs Landsmøte og Nordental. Bilde.
Publikum klapper under åpningssermoni på NTFs Landsmøte og Nordental. Bilde.
  • Dato
    3. - 5. november 2022
  • Kunde
    Den norske tannlegeforening
  • Leveranse
    Prosjektledelse, eventplanlegging, arrangementsproduksjon, konseptutvikling, påmeldingsløsning, deltaker-og sponsorhåndtering, utstillinger og seminarer.
NTFs Landsmøte og Nordental

NPG har hatt gleden av å samarbeide med NTF i over 20 år. Vi tar hånd om alt fra planlegging og gjennomføring av konferansen, utstilling og øvrige deler av arrangementet. Dette inkluderer bl.a. tekniske tegninger, påmeldingsløsninger,  konferanse, utstilling, booking av artister og foredragsholdere, deltakerhåndtering, kjøreplan, seminarer, kommunikasjon, prosjektledelse, design, nettside og nyhetsbrev.  

I 2023 arrangeres NTFs Landsmøte på Nova Spektrum, Lillestrøm 2. – 4. november.

Foto: Glenn Pettersen

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer