Røroshetta

RørosHetta er bygget på norske verdier og tradisjoner og leverer vifter med unikt design og innovative funksjoner. 

NPG hadde gleden av å levere messekonsept, standutvikling, innhold og gjennomføring av RørosHetta sin stand på Bygg Reis Deg. Konseptet «Vinternatt på Røros» ble et blikkfang som gjorde utstilleren til et naturlig samlingspunkt på det som er byggenæringens viktigste møteplass.

Historien om RørosHetta handler om norske verdier og tradisjoner, om verdensarvstedet Røros og om nytenkende produktutvikling.

Med stramt formspråk, godt håndverk, natur og tradisjon synliggjorde vi historien og verdiene til RørosHetta og med elementer som mørkt treverk, røyk og innslag av is og skinnende detaljer ble standen omgjort til en vinternatt i den helt spesielle fjellbyen.

røroshetta_npg_byggreisdeg_brd19_messe_messestand_expo_standdesign_exhibitionstands_exhibitionboothdesign_messestand, messedesign
Røroshetta_npg_byggreisdeg_brd19_messe_messestand_expo_standdesign_exhibitionstands_exhibitionboothdesign
  • Dato
    15. – 18. oktober 2019
  • Kunde
    Røroshetta
  • Leveranse
    Konsept, design, utvikling og gjennomføring av stand
røroshetta_npg_byggreisdeg_brd19_messe_messestand_expo_standdesign_exhibitionstands_exhibitionboothdesign_1

En smak av historie

Messekonseptet lot de besøkende tre inn i en stand som stod i stil med utstilleren.
Med produktene strategisk fordelt rundt på arealet for å oppnå en naturlig kundeflyt.

Med en lysende bildebackdrop av Røros, og med herlige retter med lokale råvarer, servert av kjendiskokkene Trond Åm og Bent Stiansen i hjertet av standen, fikk man en smakebit av både historie og kvalitet.

Det unike matkonseptet ble utarbeidet av NPG og kjente kokker. På standen var det en uformell atmosfære hvor man kunne nyte førsteklasses mat.