Purus Joti på VVS-dagene

Responsen for Purus på VVS-dagene lot ikke vente på seg. Med en rekordstor stand, en flott utstilling og livesendinger direkte fra standen omtalte salgssjefen i Purus, Søren B. Knudsen, VVS-dagene som årets happening. Purus er Skandinavias ledende produsent av sanitærprodukter for bad og kjøkken. Joti er Purus sitt eget varemerke for det norske markedet.

Purus Joti på VVS-dagene NPG
Hvordan planlegge et event?
  • Case
    VVS-dagene 2022
  • Kunde
    Purus Joti
  • Leveranse
    Komplett standleveranse, livestreaming, tekniske løsninger

Livesending med NPG-studio

På VVS-dagene i NOVA Spektrum skapte standen stor interesse for de besøkende. Med livesending levert av NPG Media Production inviterte Purus flere spennende gjester til å delta i sendingene som ble streamet live på deres Facebookside. Standen, designet, messekonseptet og selve utformingen ble utviklet og levert av NPG Exhibition. Under streamingen fikk de vist frem produktsortimentet og dekket temaer som merkebevissthet, yrkesstolthet, hvorfor bli rørlegger og rørleggerens rolle i kundereisen.

Om livesendingene sier salgssjef Søren B. Knudsen i intervju med VVSforum at (…) det er tydelig at vi traff veldig bra med hele opplegget vårt. Vi hadde det rett og slett veldig gøy under hele messen, og når vi får slik respons, er det selvsagt verdt all innsatsen vi har lagt ned.

Vi stilte mannsterke opp og la lista høyt, men pågangen overgikk forhåpningene med god margin. Vi fikk vist oss frem på en bra måte, og hadde utrolig mange innom standen i løpet av de tre dagene messen pågikk.

Livestreaming av Purus Joti sin stand på VVS-dagene