Routes Europe

Routes Europe er årets viktigste møteplass hvor flyselskap, flyplasser og destinasjoner møtes for utvikling av Europas flyrutenett.

1200 deltakere var i Bergen 18. – 20 mai for å delta på arrangement som består av 4000 «speed-date» møter, messehall med 60 utstillere, konferanse med 20 foredragsholdere, VIP turer, festival og mye mer. Flere av deltakerne fikk oppleve vår fantastiske nasjonaldag!

På vegne av vertsarrangør Avinor bistod vi med rådgivning, prosjektledelse og koordinering av aktiviteter, eventer, utstilling og PCO-tjenester.

Routes Europe, event, events, eventbyrå, Routes Bergen, NPG
Routes Europe, event, events, eventbyrå, Routes Bergen, NPG
  • Dato
    18. – 20 mai 2022
  • Kunde
    Avinor
  • Leveranse
    Rådgivning, prosjektledelse og koordinering av aktiviteter, eventer, utstilling og PCO-tjenester
Routes Europe, event, events, eventbyrå, Routes Bergen, NPG

Arrangementet bydde på nettverksmuligheter, eksklusiv bransjeinnsikt og opplevelser. NPG er stolte av å være del av #RoutesEurope som satte Norge, Vestlandet og Bergen på flykartet.

Matopplevelser, DJ, live musikk, Gin-bar og jazz lounge gav topp stemning under «Networking Festivalen». Festivalen ble arrangert på Verftet, som er kjent for å være Bergens kulturhus.

Foto: Ole Kristian Olsen

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer