Sørbø

Sørbø Industribeslag kan skryte av å ha over 30.000 produkter i sitt imponerende sortiment. Men når det kom til å vise frem denne imponerende mengden produkter på en messe, visste de at de trengte noe virkelig spesielt.

Sammen med NPG utviklet Sørbø en komplett messeløsning for deres deltakelse på Bygg Reis Deg, Norges største møteplass for byggenæringen.
Og som prikken over i-en, var det en animert produktfilm som ble vist på standen og strømmet ut gjennom digitale kanaler. Besøkende på messen ble trukket inn av den visuelle magien som utstrålte fra animasjonsfilmen, og de var nysgjerrige på å utforske alt det Sørbø hadde å tilby.

Sørbø skisse NPG
  • Dato
    Oktober 2021
  • Kunde
    Sørbø
  • Prosjekt
    Komplett messekonsept med design, stand og 3D animasjonsfilm
Sørbø skisse NPG

Visuelle illusjoner og effekter har en magisk evne til å fange øyeblikkelig interesse. De trekker oss inn i en verden av forbløffende visuelle opplevelser.

En animasjonsfilm med imponerende visuelle illusjoner og spennende effekter fungerer som et kraftig markedsføringsverktøy for Sørbø. Ved å vise filmen på messer og eventer, får de muligheten til å presentere sitt brede spekter av produkter på en engasjerende og minneverdig måte. Publikum blir tatt med på en reise som fremhever det Sørbø har å tilby.

Med animasjonsfilmens lange livssyklus kan benyttes etter messen. Den kan deles på sosiale medier, vises på nettsider og brukes i ulike kampanjer. 

Ta kontakt med NPG Media for å se hva vi kan gjøre for deg!