UMAMI ARENA 2023

For UMAMI ARENA 2023 hadde vi gleden av å levere 15 stands til messen. UMAMI er Norges største arena for mat og drikke.

Møteplassen for mat- og drikkebransjen ble gjennomført på NOVA Spektrum i Lillestrøm, 14. - 17. februar 2023. Med slagordet "Kraften til å ta Norge videre", samlet messen et bredt spekter fra bransjen, inkludert produsenter, leverandører, restauranter, og kokker.

Velsmakende design og merkevareopplevelser

For UMAMI ARENA 2023 hadde vi gleden av å levere 15 stands til messen. Slik som med alle messer var det en gøy utfordring å levere ulike stands med ulikt design, tilpasset kundenes behov, brand og budsjett og samtidig presentere deres produkter og tjenester på en effektiv måte. Vårt fokus lå på å skape sterke merkevareopplevelser, helhetlige konsepter, engasjerende stands og synlighet på vegne av kundene.

Messe:
UMAMI ARENA

Arena:
NOVA Spektrum

BAMA_Umami_NPG_messestand_messe_novaspektrum_livestreaming
BAMA_Umami_NPG_messestand_messe_novaspektrum_livestreaming
Swedish Match umami arena
VR og messeaktivitet

Selv fikk vi muligheten til å observere trendene innenfor messe- og utstillingsdesign. Vi la merke til en økende trend med bruk av interaktiv teknologi, som touchskjermer og virtual reality, for å engasjere og informere besøkende. Vi så også en økende interesse for bærekraft og miljøvennlige løsninger, både blant kundene våre og de andre aktørene på messen.

Se: Bama sin kundecase
Se: Swedish Match sin kundecase
Innsikt: Messetips

 

Leveranse:
Stand
Design
Konsept
Prosjektledelse
Messeaktiviteter

Foto: Glenn Pettersen
Toppfoto: UMAMI ARENA

Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.

Prosjekter

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer