Umami Arena 2023

UMAMI Arena

UMAMI Arena

Messe

UMAMI Arena

Arena

NOVA Spektrum

Leveranse

Prosjektledelse
Rådgivning
Messestand
Design
Opprigg
Nedrigg

Foto

Glenn Pettersen

Om prosjektet

UMAMI Arena 2023: Vi leverte 15 stands til Norges største mat- og drikkemesse. Gleder oss til 2025!

Møteplassen for mat- og drikkebransjen arrangeres på NOVA Spektrum i Lillestrøm, 18. – 20. mars 2025. Med slagordet «Kraften til å ta Norge videre», samler messen et bredt spekter fra bransjen, inkludert produsenter, leverandører, restauranter, og kokker.

UMAMI Arena 2023, fylt med ulike stands designet for mat- og drikkebransjen
UMAMI arena_messestand_NPG_standbygger_messe_Umami_messestand_messe_standbygger_utstiller_standdesign_stand_nova-spektrum_matopplevelser_matmesse_smak2020_npg_nortura_4.jpg
Videoproduksjon fra messe

Velsmakende design og merkevareopplevelser

For UMAMI ARENA 2023 hadde vi gleden av å levere 15 stands til messen. Hvert prosjekt er unikt med tanke på konsept, design, behov, areal, brand og ikke minst budsjett. Vårt fokus er å skape sterke merkevareopplevelser, helhetlige konsepter, engasjerende stands og synlighet på vegne av kundene.

VR og messeaktivitet

Selv fikk vi muligheten til å observere trendene innenfor messe- og utstillingsdesign. Vi la merke til en økende trend med bruk av interaktiv teknologi, som touchskjermer og virtual reality, for å engasjere og informere besøkende. Vi så også en økende interesse for bærekraft og miljøvennlige løsninger, både blant kundene våre og de andre aktørene på messen.

Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
LED skjerm med besøkende på BAMA Storkjøkken stand under messe.

Kundesitat

Henriette og Halvor er virkelig Drømmelaget, og vi kunne ikke vært mere fornøyd med dem! Tydelige, informative, proaktive og det er virkelig ingen detaljer som blir glemt. God og direkte oppfølging hele veien, vi fikk trygghet og høy kvalitet i alle faser av prosjektet. Halvor var spesielt hands on under opprigg, messeuken og nedrigg. NPG er en god og trygg partner for oss på en så stor og viktig arena!

Dinh Tran
Prosjektleder, Nortura PROFF

Utstiller på messen? Vi hjelper deg med standen!

Halvor Krossen

Partner & Manager - NPG Exhibition

+47 906 24 532

Bendik Skilbrei

Manager - Design

+47 930 32 430

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!