UNICEF Norge

NPG har hatt gleden av å bistå UNICEF Norge med gjennomføring og produksjon av digitale sendinger om den globale vaksineutfordringen og en mer rettferdig tilgang til vaksiner. Oppsettet bestod av informasjon, panel, pressekonferanse og merkevarebygging.  

For å markere World Immunization Week og adressere den globale COVID-vaksineutfordringen arrangerte UNICEF digitale sendinger med eksperter fra Norge, Sør-Afrika, USA og Sveits.

Foto: Carl J Asquini / UNICEF Norway

Generalsekretær UNICEF Norge, Camilla Viken
UNICEF-logo
  • Dato
    28. april 2021
  • Kunde
    UNICEF Norge
  • Leveranse
    Gjennomføring og produksjon av digitale sendinger
Unicef

Norge skal sammen med Sør-Afrika lede arbeidet med å sikre at de globale aktivitetene for å bekjempe Covid-19-pandemien er så effektive som mulig, og for å fremme rettferdig tilgang til Covid-19 tester, behandlinger og vaksiner.

Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein deltok i debatten fra studio i Oslo med blant annet Sør-Afrikas helseminister Zweli Mkhize og UNICEFs generalsekretær Henrietta H. Fore.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer