VM i bryting

VM på hjemmebane har bydd på spenning, underholdning, idrettsglede, dedikerte supportere, folkefest, internasjonal pressedekning og verdens beste brytere.

NPG har høstet fantastiske tilbakemeldinger på leveransen av arenaen og Fanzone i forbindelse med VM. På vegne av Norges Bryteforbund har vi bidratt med vår spisskompetanse innen konseptutvikling, visualisering, oppsett og leveranse av arenaen og Fanzone-området.

Vi legger bak oss 1 år med planlegging av arenaen og uteområdet på Jordal Amfi i forbindelse med VM i bryting. Konseptbeskrivelser og innhold, arenategninger og konseptuell visualisering, og et svært detaljert leveranse- og prosjektoppsett i forbindelse med arenaproduksjonen. Vi har forvandlet ishockey-hallen på Jordal til en prestisjefylt, internasjonal flerbruksarena i verdensklasse.

norges bryteforbund_vm bryting_vm bryting 2021_vm bryting oslo_bryte vm_bryte-vm oslo 2021
norges bryteforbund_vm bryting_vm bryting 2021_vm bryting oslo_bryte vm_bryte-vm oslo
  • Dato
    2. – 10. Oktober 2021
  • Kunde
    Norges Bryteforbund
  • Leveranse
    Konseptutvikling, visualisering, oppsett og leveranse av arenaen og Fanzone-området
VM i bryting_bryteVM_npg

Brytesport, idrettsglede og mestring har vært i fokus i Fanzone og Wrestling Experience området.

Publikum, deltakere, lokalbefolkning og tilreisende har deltatt i aktiviteter, kunnskapsdeling og opplevelser. Her har det vært topp stemning med en god blanding av idrett, næringsliv og folkefest.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer