VM i bryting

VM på hjemmebane har bydd på spenning, underholdning, idrettsglede, dedikerte supportere, folkefest, internasjonal pressedekning og verdens beste brytere.

NPG har høstet fantastiske tilbakemeldinger på leveransen av arenaen og Fanzone i forbindelse med VM. På vegne av Norges Bryteforbund har vi bidratt med vår spisskompetanse innen konseptutvikling, visualisering, oppsett og leveranse av arenaen og Fanzone-området.

Vi legger bak oss 1 år med planlegging av arenaen og uteområdet på Jordal Amfi i forbindelse med VM i bryting. Konseptbeskrivelser og innhold, arenategninger og konseptuell visualisering, og et svært detaljert leveranse- og prosjektoppsett i forbindelse med arenaproduksjonen. Vi har forvandlet ishockey-hallen på Jordal til en prestisjefylt, internasjonal flerbruksarena i verdensklasse.

norges bryteforbund_vm bryting_vm bryting 2021_vm bryting oslo_bryte vm_bryte-vm oslo 2021
norges bryteforbund_vm bryting_vm bryting 2021_vm bryting oslo_bryte vm_bryte-vm oslo
  • Dato
    2. – 10. Oktober 2021
  • Kunde
    Norges Bryteforbund
  • Leveranse
    Konseptutvikling, visualisering, oppsett og leveranse av arenaen og Fanzone-området
VM i bryting_bryteVM_npg

Brytesport, idrettsglede og mestring har vært i fokus i Fanzone og Wrestling Experience området.

Publikum, deltakere, lokalbefolkning og tilreisende har deltatt i aktiviteter, kunnskapsdeling og opplevelser. Her har det vært topp stemning med en god blanding av idrett, næringsliv og folkefest.