Volue Gathering
Et grønt arrangement

28. september reiste mer enn 600 ansatte fra hele verden til Lillehammer for et Miljøfyrtårn-sertifisert, grønt arrangement. Eventet bestod av ledersamling, faglig innhold, bootcamp med jogging og yoga, gallamiddag, underholdning, og nettverksbygging. Med flere oppkjøp den siste tiden ville de forenes rundt verdiene; Trustworthy, Explorers, Together og Sustainability. 

To deltakere foran scene på Volue Gathering event. Bilde.
Bygge bedriftskultur

Fra oppstarten i 2020 har Volue kjøpt opp en rekke selskaper og vokst til 730 ansatte fordelt på over 40 land. Behovet for å samle alle har vært stort.

Volue leverer software- og teknologitjenester for energi-, strømnett- og infrastrukturmarkedet. Målet med eventet var å bli kjent, bygge bedriftskultur og å samle Volue som ett rundt deres verdier. Fra mange enkeltstående bedrifter forenes de nå rundt verdiene; Trustworthy, Explorers, Together og Sustainability.

På oppdrag fra Volue håndterte vi hele prosessen i forbindelse med å få samlingen sertifisert som et grønt arrangement. Vi har hatt ansvar for planlegging, organisering og gjennomføring av hele arrangementet.

Event

Gathering
Kickoff

Kunde:
Volue 🔗

Volue Grønt arrangement NPG faglig innhold
Volue Grønt arrangement NPG yoga bootcamp
Volue Grønt arrangement lillehammer
Volue’s Got Talent

630 Volue-ansatte deltok i Lillehammer. Samlingen bestod av ledermøter, faglig innhold, bootcamp med jogging og yoga, gallamiddager, underholdning, og nettverksbygging. Eventet ble holdt på Scandic Hotel i Lillehammer.

Volues verdier; Trustworthy, Explorers, Together og Sustainability var en grønn tråd gjennom hele samlingen. Det var derfor en selvfølge at det skulle bli sertifisert som et grønt arrangement. Med aktiviteter som Together-festival, Explore Lillehammer, interaktive verdispill og yoga, var Volues verdier til stede i alle ledd. Som eventpartner er vi selv miljøsertifisert og har fokus på grønne valg i vår daglige drift.

Leveranse:
Konsept
Booking
Foto
AV-teknikk
On-site management

Foto: Glenn Pettersen
Logo: Volue

Miljøsertifisert

Får å få arrangementet miljøfyrtårn-sertifisert har det krevd et bærekraftig fokus i alle faser av planlegging og gjennomføring, fra valg av samarbeidspartnere, lokaler, mat og innkjøp, til transport, avfallshåndtering og energiforbruk. Hotellet som ble valgt var Scandic Lillehammer og maten som ble servert var kortreist og økologisk. Vi har blant annet rapportert inn Co2-utslipp per kilometer for transportmidlene som brukes, antall kilo med potensielt matavfall, og hvor mange kWt som gikk med til arrangementet. I tillegg ble deltakerne oppfordret til å ta bærekraftige valg under oppholdet.

Vi er stolte over å ha bistått Volue med å sertifisere Volue Gathering til grønt arrangement. Dette viser ord til handling og har gitt oss verdifull kunnskap om gjennomføring av bærekraftige eventer i fremtiden. 

Charlotte Ringnes Relling
Project Manager - Event
Vår prosjektleder på dette eventet
Har du et event i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Charlotte Ringnes Relling

Charlotte Ringnes Relling
Project Manager – Event

+47 41 66 65 66

Prosjekter