Sport

Vi skaper arrangementet
– sammen skaper vi historiske øyeblikk

Krysning mellom sport og næringsliv gir nye kommersielle uttak og spennende muligheter. Slik kan idrettsorganisasjoner og næringslivet skape sterke verdier og unike opplevelser.

Med erfaring fra OL, flere verdensmesterskap og konkurranser i inn- og utland vet vi hva som kreves for å sikre en helhetlig leveranse.

Vinter-OL i Pyeongchang, sommer-OL i Tokyo, verdenscuprennene i Holmenkollen, VM i skiflyging og bryte-VM i Oslo. Fra arenaproduksjon og medierettigheter til logistikk, markedsføring og salg forstår vi hva et sportsarrangement innebærer.

Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.

Tjenester

Arenautvikling

Vi utvikler og tilpasser din arena med alt du trenger for å organisere et optimalt idrettsarrangement. Alt gjøres i samsvar med kravene fra internasjonale idrettsorganisasjoner.

Vi tilbyr lyd, lys og bilde som sikrer en minneverdig publikumsopplevelse.

Markedsføring

Vi bistår med markedsføring, billettsalg, innholdsplaner og innholdsproduksjon.

Sponsorater

Med mer en 30 års erfaring sørger vi for sponsorstrategi, salg av sponsorater og aktivering.

Medierettigheter

Vi sørger for at media og presse har topp arbeidsforhold, og tar ansvar for pressesenter, mediekontakt og samarbeider med rettighetshavere.

Rettighetssalg til norske og utenlandske medier inngår alltid i våre leveranser.

VIP-salg

Vi leverer den optimale opplevelsen, god mat og god drikke for de som ønsker det lille ekstra.

Partnerkonsepter

Krysningen mellom sport og næringsliv gir nye kommersielle muligheter. Vi leverer engasjerende opplevelser, kommersiell rådgivning og alt du trenger for å kommunisere til dine kunder i alle kanaler.

Play Video about NPG sport video tjenester

Prosjekter

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer