Design

Design som skaper inntrykk

Vårt designteam støtter alt vi gjør her på NPG. Våre dyktige designere, med ekspertise og kompetanse fra ulike bakgrunner, hjelper til med å realisere visjonen om merkevaren din. La oss heve merkevaren din, og gi kundene dine et inntrykk som varer.

Vi bistår med alt du trenger innen design, enten det gjelder konsept, 3D visualisering, grafisk design, interaksjonsdesign, animasjon eller motion design. 

Vi har lang erfaring med å levere effektive og funksjonelle merkevareopplevelser som formidler ditt budskap og visualiserer din idé.

Really good experience 2 years in a row for the EVS35 in Oslo and EVS36 in Sacramento.
Nice designs, flexible, helpful on-site.

Charin

Prosjekter

Tjenester

Konsepter og visualiseringer

Visuelle konsepter og designløsninger skal vekke følelser og engasjere! Vi er markedsledende innen stand design og utvikler kreative messestands til messer i Norge og globalt. Vi fremstiller standen i målsatte planskisser og 3D-visualiseringer. Stand designet skal bidra til å styrke merkevare og forsterke bedriftens identitet.

Grafisk design

Vi utvikler visuelle konsepter og utarbeider designelementer som informerer, inspirerer og skaper tillitt. Vi tilbyr helthetlig grafiske tjenester innen interaksjonsdesign, tjenestedesign, omgivelsesdesign og visuell identitet.

Merkevaredesign

Vi skaper sterke merkevareopplevelser. Vi brenner for merkevare, design og konseptutvikling og utvikler merkevaredesign som løfter og posisjonerer kunden.

Signage og wayfinding

NPG utvikler skiltplaner og oppmerking av større arenaer, både innendørs og utendørs, i forbindelse med større arrangement.

Interiørdesign

Vi skaper forskjellige miljøer hvor form, funksjon, farger og materialer er i balanse til ulike prosjekter, enten det gjelder på arbeidsplassen, arenaer eller enkeltstands.

3D-animasjon og produktpresentasjon

Vi levere alt fra logo-animasjon, snutter til sosiale medier, produktanimasjoner, after effects, vignetter, animert videoreklame og produktpresentasjoner.

Brand guidelines

NPG utvikler brand guidelines som definerer hvordan firmaet fysisk og visuelt skal fremstå i alle kanaler. En tydelig og helhetlig profil vil gjennom tid bygge bedriftens identitet og merkevare, samtidig som den skal fungere som en inspirasjonskilde. Vi lager designmanualer for å sikre en helhetlig visuell profil for utstillere om deltar på flere messer, hvor standen kan skaleres opp eller ned samtidig som den visuelle identiteten ivaretas.

3D skisse
Realisert prosjekt
3D skisse
Aker-BP-NPG-ons-stand-design.jpg
Realisert prosjekt (oppdrag fra Melvær & Co)

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!