Design

Design som engasjerer

Vårt team virkeliggjør din idé gjennom faglig fundamentert analyse og utvikling. Vi skaper uttrykk som gir inntrykk, og legger til rette for at du og dine målgrupper skal få en best mulig opplevelse av din merkevare – en opplevelse som varer!

Vi er et team bestående av høyt kvalifiserte og erfarne designere med kompetanse fra et bredt spekter innen designfaget, og mange store selskaper i en rekke bransjer setter sin lit til at vi skal hjelpe dem å løfte deres merkevare ut i et stadig mer internasjonalt marked.

Vi har lang erfaring med å levere effektive og funksjonelle merkevareopplevelser som formidler ditt budskap og visualiserer din idé.

Har du et design i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
design

Tjenester

Konsepter og visualiseringer

Visuelle konsepter og designløsninger skal vekke følelser og engasjere! Vi er markedsledende innen stand design og utvikler kreative messestands til messer i Norge og globalt. Vi fremstiller standen i målsatte planskisser og 3D-visualiseringer. Stand designet skal bidra til å styrke merkevare og forsterke bedriftens identitet.

Grafisk design

Vi utvikler visuelle konsepter og utarbeider designelementer som informerer, inspirerer og skaper tillitt. Vi tilbyr helthetlig grafiske tjenester innen interaksjonsdesign, tjenestedesign, omgivelsesdesign og visuell identitet.

Merkevaredesign

Vi skaper sterke merkevareopplevelser. Vi brenner for merkevare, design og konseptutvikling og utvikler merkevaredesign som løfter og posisjonerer kunden.

Signage og wayfinding

NPG utvikler skiltplaner og oppmerking av større arenaer, både innendørs og utendørs, i forbindelse med større arrangement.

Interiørdesign

Vi skaper forskjellige miljøer hvor form, funksjon, farger og materialer er i balanse til ulike prosjekter, enten det gjelder på arbeidsplassen, arenaer eller enkeltstands.

3D-animasjon og produktpresentasjon

Vi levere alt fra logo-animasjon, snutter til sosiale medier, produktanimasjoner, after effects, vignetter, animert videoreklame og produktpresentasjoner.

Brand guidelines

NPG utvikler brand guidelines som definerer hvordan firmaet fysisk og visuelt skal fremstå i alle kanaler. En tydelig og helhetlig profil vil gjennom tid bygge bedriftens identitet og merkevare, samtidig som den skal fungere som en inspirasjonskilde. Vi lager designmanualer for å sikre en helhetlig visuell profil for utstillere om deltar på flere messer, hvor standen kan skaleres opp eller ned samtidig som den visuelle identiteten ivaretas.

Prosjekter

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer