Marketing

Trenger dere hjelp til markedsføring?

Det går alltid an å få mer ut av markedsføringen. Noen ganger kan det være vanskelig å få viktige budskap frem til kunden. Det er enda vanskeligere å gjøre det tydelig for dem hva de får ut av å bruke deres produkter eller tjenester. NPGs in-house markedsføringsbyrå hjelper dere der dere trenger det mest, enten det er på et overordnet strategisk nivå, gjennomføring av rutinearbeid eller alt imellom.

Våre tjenester omfatter bl.a. markedsplaner/årshjul, merkevarebygging, SoMe, SEO/SEM, produksjon av salgs- og markedsmateriell, markedsrådgivning, artikkelskriving/narrativ, annonsering, employer branding og sales enablement/market activation. Ta kontakt, så finner vi ut av hva NPG kan gjøre for dere!

Slik jobber vi

Vår foretrukne arbeidsmetodikk er å sette oss ned sammen med kunden og vurdere hvilke tiltak de kan få størst mulig effekt av. Neste steg er målrettet arbeid for å implementere dette, enten det er snakk om et avgrenset oppdrag eller kontinuerlig arbeid. Det er viktig for oss at verdien av tiltakene kommer klart frem, og at kunden føler at de kommer styrket ut av samarbeidet.

Våre markedskonsulenter jobber dessuten tett sammen med de andre avdelingene på huset. Det gjør at vi som en del av våre løsninger kan stille med design, medieproduksjon, sponsorater, kommunikasjon, exhibition og event. Dette kan enten sees på som tjenester som kan berike den overordnede markedsstrategien eller man kan se på markedsføringstjenestene som en måte å få mer ut av fysisk arrangementer. Her er det bare fantasien og kundens ønsker som setter begrensninger.

Tjenester

Markedsplaner/årshjul
Merkevarebygging
SoMe
SEO/SEM
Markedsrådgivning
Artikkelskriving/narrativ
Annonsering
Sales enablement/Market activation

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer