Om oss

Vi gjør merkevarer til opplevelser

Norwegian Promotion Group (NPG) er et internasjonalt byrå innen merkevareaktivering med 80 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest.

Vi har over 30 års erfaring med å bygge verdifulle relasjoner mellom mennesker og merkevarer. Våre tjenester omfatter event, exhibition, sport, communication, media, markedsføring og design

Våre mål er å ta en tydelig posisjon på merkevareopplevelse knyttet til menneskers opplevelser og møter med en merkevare, lønnsom aktivering av deres merkevare og skape de beste merkevareopplevelsene. 

Vi hjelper dere med å utnytte mulighetene innen live mediet og skape resultater. La oss sammen definere hvordan deres merkevare skal oppleves.

Vi har et bredt spekter av kunder med prosjekter på tvers av markeder, forretningsområder og størrelser. 

NPG Gruppen

NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser. Vi er en rådgivende partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner internasjonalt. Med lang erfaring fra bransjen, har vi sammen med våre kontorer i Sverige og Ungarn, tilgang til et globalt nettverk av samarbeidspartnere.

Med vår unike sammensetning av kompetanse, erfaring og forretningsområder, har vi en sterk tilstedeværelse i Norge og internasjonalt. Vi leverer kundetilpassede løsninger, og har erfaring både nasjonalt og internasjonalt. Vi vet hva som kreves for å skape sterke merkevarer. 

Vi har en spennende kundemiks på tvers av bransjer innen B2B-markedet, og vi jobber tett med merkevarer, bedrifter, idretten og organisasjoner. 

 

npg-shape-white-loop

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer