Tjenester

Vi implementerer alle dine aktiviteter – i ett byrå.

Exhibition

Styrk din tilstedeværelse på messen.
En stand skal vekke oppmerksomhet, presentere og engasjere. Vi håndterer alt fra konsept, design og gjennomføring av standprosjektet.

Event tjenester

Event

Gjør vi ditt event til en opplevelse.
Vi skaper arrangement og events som tydeliggjør ditt budskap, synliggjør verdier og bygger relasjoner. Våre erfarne prosjektledere tar hånd om alle praktiske detaljer og sikrer en sømløs gjennomføring.

Sport

Skap historiske øyeblikk.
Krysning mellom sport og næringsliv gir nye kommersielle uttak og spennende muligheter. Slik kan idrettsorganisasjoner og næringslivet skape sterke verdier og unike opplevelser.

Communication

Våre tjenester omfatter utarbeidelse av kommunikasjonsstrategi, PR-planer, myndighets- og mediekontakt, medietrening, krisekommunikasjon og innholdsproduksjon.

Media

Treff blink med content som når dine målgrupper. Digitalt innhold er en brobygger i dagens mediehverdag. Vi lager innhold som engasjerer, skaper inntrykk og bygger din merkevare.

Marketing

Marketing

Trenger dere hjelp til markedsføring?
Vi hjelper dere der dere trenger det mest – enten det er på et overordnet strategisk nivå, gjennomføring av rutinearbeid eller alt imellom.

Design

Skap et inntrykk som varer.
Vi skaper uttrykk som gir inntrykk, og legger til rette for at dine målgrupper får en best mulig opplevelse av din merkevare.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer