Media

Digitale løsninger for dynamiske møteplasser

Søker du et team som kan levere film, animasjoner og fremtidsrettede løsninger? Vi lager innhold som gjør opplevelsen unik, engasjerer, skaper inntrykk og bygger din merkevare.

Vårt mantra er at noe skjer når mennesker møtes. Vi hjelper deg å treffe blink med innhold slik at du når dine målgrupper.

Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.

Prosjekter

Tjenester

Foto

Trenger du en profesjonell fotograf? Vi fanger de magiske øyeblikkene enten det er på et event, messe eller lansering. Materialet kan brukes til sosiale medier, hjemmesider, presentasjoner etc. Ta kontakt for å skreddersy et tilbud som passer ditt behov.

Videoproduksjon

Trenger du innhold til sosiale medier eller digitale kampanjer? Vi produserer video til alle typer digitale flater og tar hånd om hele produksjonen, fra idé til ferdig produkt. Vårt kreative team bistår med innhold som forteller din historie – med engasjement og målbare resultater. Vi hjelper til med utarbeidelse av storytelling og teksting til flere språk.

Animasjon

En visuell opplevelse som styrker budskapet ditt! Det handler om å skape innhold som gir høy verdi og skaper engasjement. Gjennom et forsterket og tydelige budskap kan animasjoner bidra til å gjøre din merkevare enda sterkere, midt i skjæringspunktet hvor visuelle effekter kombineres med det du har på hjertet.

Virtual-/augmented reality

Innen B2B markedet benyttes VR og AR til alt fra globale underholdningsplattformer til skreddersydde bedriftsløsninger. Teknologiene benyttes til blant annet utdannelse, opplæring, reparasjoner og simulering. Ta kontakt for å se mulighetene innen virtual-/augmented reality.

Livesendinger

Send direkte i alle kanaler! Vi tar hånd om hele live sendingen , enten du streamer direkte fra vårt studio, et event eller en messestand.

Vi skalerer og skreddersyr sendingen og antall deltagere ut ifra ditt behov. Vi hjelper deg med å utvikle og gjennomføre konsept og innhold slik at du og dine seere får en profesjonell sending med optimalt faglig utbytte i en underholdende innpakning.

Digitale løsninger

Skap «wow» faktor med interaktivitet og medieinnhold på nye flater. Du har kanskje opplevd noe spektakulært i form av en visuell opplevelse som har gjort at du har stoppet opp. Hvor teknologi, opplevelse, deltagelse og digitalt innhold smelter sammen i en høyere enhet? Noe som blir en «snakkis»? Vi vet hvordan...

3D-printing

Vi tilbyr 3D printing. Funksjonelle prototyper, nøyaktig konstruksjon, høy finish og produksjonsverktøy som presterer under press.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer