Høie

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd.

Høie ønsket en inspirerende stand med et skandinavisk uttrykk som kunne benyttes på flere messer. Nærhet til naturen var viktig, samt opplevelsen av god kvalitet mot kroppen. Designet ivaretar deres visjon «rom for å drømme» og har et nordisk særpreg. Høie er kjent for sin høye kvalitet og standen gjenspeiler kvalitet og skal inspirere.

Høie_Gressmesse_gress_gress2020_npg_messestand_stand_standløsning_messevegger
Høie_Gressmesse_gress_gress2020_npg_messestand_stand_standløsning_messevegger
  • Dato
    19. januar 2023
  • Kunde
    Høie
  • Leveranse
    Messekonsept, 3D skisser, prosjektering og leveranse av messestand
Høie_Gressmesse_gress_gress2020_npg_messestand_stand_standløsning_messevegger

NPG har laget en fleksibel standløsning hvor størrelsen kan tilpasses ut ifra ulike messer samtidig som at uttrykket beholdes. Praktiske displayer viser frem deres produkter på en innbydende måte. De besøkende på standen skal få en lun og hyggelig opplevelse. Virkemidler som messevegg med bakbelysning og designelementer skaper en innbydende stand.

Høie deltar på blant annet Vinterkonferansen i Stockholm og fagmessene Gress og Oslo Design Fair på Nova Spektrum.

Trenger du designbistand til ditt neste prosjekt? Vi vil gjerne høre fra deg. 

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer