DSEI London_Kongsberg stand

DSEI

Kunder

Kongsberg Gruppen
Nammo
Teleplan
FSi

Leveranse

Rådgivning og prosjektledelse
Konseptutvikling og design
Opprigg, gjennomføring og nedrigg av messestand og paviljong
Pop-up kjøkken
Koordinering med produksjonsteam og messearrangør

NPG setter et solid fotavtrykk med 850 kvm stands levert på DSEI

DSEI er verdens største integrerte forsvars- og sikkerhetsevent. I London leverte vi flere store prosjekter for Kongsberg Defence & Aerospace, Kongsberg Maritime, Nammo AS, Teleplan Globe og FSi.

Vi har høstet gode kundetilbakemeldinger på kvalitet, utførelse, kreativitet, design, funksjonalitet og profesjonalitet i alle ledd.

På standen til Kongsberg og Nammo driftet vi en pop-up restaurant med 10 ansatte som tilberedte og serverte 3-retters lunsj til 200 personer daglig under messen.

For Teleplan produserte vi en interaktiv opplevelse. Gjennom gamification og spill-teknologi fikk de besøkende oppleve en tjeneste- og produktfremvisning i en realistisk virtuell verden.

DSEI nammo
DSEI london

Nammo – Securing the future

Standen til Nammo strakte seg over hele 264 kvm. Standen besto av fire møterom, en lounge, en restaurant og en innbydende resepsjon, i tillegg til å vise frem et variert utvalg av produkter i ulike størrelser. To generøst store skjermer var strategisk plassert for synlighet fra avstand, spesielt nær den travle utstillingshallen.

Dynamisk og estetisk design

Standen ble utformet med tanke på funksjonalitet og et dynamisk, estetisk tiltalende design som reflekterte Nammo sine retningslinjer for merkevaren. For å sikre synlighet i messehallen, benyttet vi takbannere med grafikk og to store skjermer som ga en ekstra dimensjon til standen. Moderne LED-detaljer ble brukt i designelementer som disker og podium for å skape et tidsriktig utseende.

Møterommene var utformet for å legge til rette for en-til-en-møter og konfidensielle samtaler, og skapte den ideelle settingen for nettverksbygging og forhandlinger.

Det har vært omfattende medieomtaler under messedagene, hvor blant annet Morten Brandtzæg, CEO i Nammo, ble intervjuet av CNN direkte fra standen.

Vil du vite mer om prosjektet?

Lars V. Furset

Partner & COO

+47 958 33 394

Halvor Krossen

Partner & Manager - NPG Exhibition

+47 906 24 532

Tore Emil Thiesen

Senior Project Manager - Int. Mark. - NPG Exhibition

+47 970 40 540

John Vanneid

Project Manager - NPG Exhibition

+47 966 22 457