Event for Mer Group

Mer er et europeisk ladeselskap for elbil eid av Statkraft. Med kontorer i Tyskland, Østerrike, Storbritannia, Norge og Sverige, ønsket Mer å samle de ansatte til et tredagers arrangement i Helsingborg, Sverige. Målet var å bygge bedriftskultur og skape forståelse og engasjement rundt Mer sine kjerneverdier.

Tidspunktet for arrangementet var ikke tilfeldig. Mer sitt oppdrag er å gjøre elektrisk mobilitet enkelt og tilgjengelig for alle – for en bedre morgendag. Derfor var timingen perfekt for å samle de ansatte samtidig som COP27 (United Nations Climate Change Conference) foregikk.

Resultatet var et fantastisk arrangement med ledersamling med 50 deltakere, før alle ansatte møttes til «Meet and Connect» på kvelden. Tre dager med fullpakket program fra morgen til kveld.

Mer Group samlet ansatte til et tredagers event.

NPG var utrolig serviceminded , gode til å følge opp og ikke minst en trygg og erfaren støttespiller for vårt event!

Takk for alt dere har bidratt med av både kunnskap og erfaring under disse tre dagene. Å si at vi er fornøyde, ville vært en underdrivelse – for dette har vært top notch service hele veien.

Monique Berntsen
Head of Brand and Communication, Mer Group
  • Dato
    16. - 18. november 2022
  • Kunde
    Mer Group
  • Leveranse
    Kreativ utvikling og gjennomføring av event, påmelding, invitasjoner, deltakerhåndtering, fagprogram, aktiviteter, rigg- og kjøreplaner, minglekveld, underholdning, logistikk, film og foto.

Vår oppgave var å skape et engasjerende og innholdsrikt event med en blanding av faglig sessions og fest. NPGs eventavdeling tok hånd om alt fra planlegging og gjennomføring av konferanse, påmelding, invitasjoner, deltakerhåndtering, fagprogram og sosialt program under middagene. Vi stod også for aktiviteter, grafisk arbeid og produksjon, rigg- og kjøreplaner, minglekveld, underholdning og logistikk.

Vi fanget de gode øyeblikkene fra arrangementet gjennom foto og video. Foto: Glenn Pettersen