NPG og Aqkva med nytt bølgebrytende partnerskap

NPG og AqKva med nytt bølgebrytende partnerskap

NPG og AqKva med nytt bølgebrytende partnerskap

NPG og AqKva går sammen om å omdefinere møteplasser i havbrukssektoren

Vi er stolte av å kunngjøre et spennende partnerskap med Aqkva AS, en fremtredende aktør innen arrangementer for havbrukssektoren. Dette samarbeidet markerer begynnelsen på en revolusjon innen møteplasser for havbruksindustrien i Norge.

Havbruks- og fiskerisektoren er en av de mest betydningsfulle næringene i Norge, med forventninger om betydelig vekst i årene som kommer. NPG og AqKva  erkjenner nødvendigheten av innovasjon, kompetanseutvikling og ny teknologi for å imøtekomme sektorens økende krav til miljø, fiskehelse og nye driftskonsepter.

Banebrytende samarbeid: Forener krefter for å forme fremtidens møteplasser i havbrukssektoren

NPG, med sin omfattende ekspertise innen strategisk kommunikasjon, markedsføring og internasjonale arrangementer, ser frem til å bidra til videreutviklingen av AqKva sin allerede markedsledende møteplasser.

Den perfekte synergien mellom Aqkva’s bransjeinnsikt og NPG’s erfaring vil gi et solid fundament for å skape relevante, utviklende og sterke møteplasser både faglig og sosialt.

På vegne av NPG er vi begeistret for å være en del av AqKva og arbeide sammen med deres dyktige team. Vårt fokus på strategisk kommunikasjon og markedsføring vil styrke AqKva's posisjon i bransjen, samtidig som vi ser frem til å utvikle og levere enda mer nyskapende arrangementer for havbrukssektoren

Lars Furset
COO, NPG

– NPG ønsker å bidra til kommersialisering og ekspandering av fisk og havbruksmarkedet. Vi ser frem til å få et ytterligere sterkt fotfeste innen bransjen og vil bruke interne markedskrefter som blant annet digital media og event for å oppnå dette, forteller Janette Haukland, CCO i NPG.

Skaper bølger i havbruksnæringen

Med AqKva sin ekspertise fra over 50 vellykkede arrangementer innen maritim sektor og NPGs enestående mesterskap innen arrangementer og utstillinger over hele verden, lover dette samarbeidet å bli en «game changer».

Vidar Onarheim, administrerende direktør i AqKva, uttrykker sin begeistring over partnerskapet og beskriver NPG som et spennende og ekspansivt selskap som er klart til å akselerere AqKva sin vekst.

Vi er svært fornøyde med å ha etablert et godt samarbeid med et spennende og ekspansivt selskap som har komplementær kompetanse og som kan bidra til å utvikle AqKva raskere og bedre enn det vi klarer på egenhånd. Vi gleder oss til å sette i gang.

Vidar Onarheim
Daglig leder, AqKva
Vidar Onarheim_AqKva

Ved å kombinere AqKvas eksisterende styrker med NPGs omfattende kunnskap, skaper dette partnerskapet et solid fundament for å møte næringens krav til kunnskapsdeling, teknologisk fremgang og global ekspansjon. Beliggende i Bergen, nær viktige beslutningstakere, er denne alliansen klar til å levere effektive og relevante arrangementer som vil forme fremtiden for havbruksnæringen, både lokalt og internasjonalt.

Vi ser frem til å ta fatt på samarbeidet og bidra til å forme fremtidens møteplasser for havbruksindustrien, både nasjonalt og internasjonalt.

Spørsmål til artikkelen?

Ta gjerne kontakt med oss på npg@npg.no eller klikk her!

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!